Αθλητισμός

Νίκος Βετούλας: Μεγάλη και δίκαιη νίκη

Εμφανώς χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας μετά το ματς.

Ο προπονητής του Ρέθυμνο Cretan Kings χαρακτήρισε μεγάλη και δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στα κακώς κείμενα του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν μία μεγάλη και δίκαιη νίκη. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αρνητικό στοιχείο θεωρώ τα τελευταία 4 λεπτά που είχαμε μία διαφορά 7 πόντων και έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στην άμυνα. Σε 3 κατοχές δώσαμε 9 πόντους στον ΠΑΟΚ. Όμως στο τελευταίο ενάμιση λεπτό που χάναμε με ένα καλάθι ήμασταν σοβαροί στην άμυνα και είχαμε το μεγάλο σουτ του Άρνολντ.

Από κει και πέρα θεωρώ ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εντός, όπου υπήρχε το "πρέπει". Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί στην Ελλάδα ξέρουμε πως όταν μπαίνει το "πρέπει" τα παιχνίδια γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Πρέπει στα επόμενα εκτός έδρας ματς να βελτιώσουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε για να είμαστε πιο κοντά στο να πετύχουμε μία εκτός έδρας νίκη».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια. Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με δυνατό σύνολο. Από κει και πέρα ξέραμε ότι ήταν πολύ κουρασμένοι οπότε προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, προσπάθησε να χαμηλώσει τον ρυθμό και όταν παίζαμε καλή άμυνα δεν είχαν αντίδοτο, οπότε φτάσαμε στη νίκη με το μεγάλο τρίποντο του Άρνολντ».

Σχόλια