default-image

Το χαβά του ο Πανιώνιος, νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Το χαβά του ο Πανιώνιος, νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σαμίντ Γεσίλ έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά το έβδομο γκολ του Μοχάμεντ Μπεν αρκούσε για να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ και να τον διατηρήσει στη 2η θέση μετά και την 24η αγωνιστική.

Με "κάστρο" του τη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος πήρε ακόμη μία νίκη, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής και θα παραμείνει ο,τι και να γίνει μετά το πέρας αυτής στη δεύτερη θέση της κατάταξης της Super League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τα πόδια του Μοχάμεντ Μπεν. Βέβαια, οι "κυανέρυθροι" έχασαν πολλές ευκαιρίες είτε για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ, είτε για να διευρύνουν αυτό.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μπεν γύρισε την μπάλα από τα αριστερά προς τον Γεσίλ, αλλά ο Γκόλιας κατάφερε κι απομάκρυνε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (9'), η ΑΕΛ έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Ικάουνιεκς πέρασε με κάθετη πάσα την μπάλα στον Καπό, αυτός έκανε το σουτ από την περιοχή, αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 20ό λεπτό ο Μασούρας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γκόλια κι έφθασε στον Μπεν, το τελείωμα του Αφρικανού - ωστόσο - ήταν άσχημο.

Στο 24', ο Μπεν έπιασε το φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα (25'), οι "κυανέρυθροι" έφθασαν πάλι κοντά στο γκολ. Ο Γεσίλ από το ημικύκλιο της περιοχής επιχείρησε να σκοράρει με ένα τεχνικό πλασέ, ο Θεοδωρόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε σωστά.

Το γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα ήρθε στο 33'! Οι Γεσίλ, Μπεν και Μασούντ συνεργάστηκαν άψογα, ο Ιρανός με την πέμπτη του ασίστ στη Super League έσωσε στον Αφρικανό και εκείνος πλάσαρε επιτυχημένα τον Θεοδωρόπουλο, ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Πανιώνιο. Ο Μασούντ έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Γεσίλ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος νίκησε τον Γερμανό επιθετικό στη μεταξύ τους μονομαχία.

Ο γκολκίπερ αντέδρασε το ίδιο καλά στη φάση του 48ου λεπτού (σουτ του Μασούρα), όσο και σε αυτή του 50ού με τον πρωταγωνιστή της προηγούμενης φάσης να τροφοδοτεί τον Γεσίλ, αλλά εκείνο να αστοχεί από καλή θέση.

Ύστερα από ένα λεπτό (51'), ο Μασούντ με το εξωτερικό τροφοδότησε τον Γεσίλ, ο Γερμανός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα της θεσσαλικής ομάδας.

Ο Γερμανός στο 63ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια και αλλεπάλληλες προσποιήσεις έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά ο γκολκίπερ των "βυσσινί" αντέδρασε και πάλι σωστά.

Στο 71', ο Μπεν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρισβάνης στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι. Ένα λεπτό αργότερα (72'), ο Λάμπρου έδωσε στον Μασούντ και ο Ιρανός με το δεξί έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (84' Μαχμούτοβιτς), Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ (70' Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Ντέλετιτς, Μασαλέσα (69' Αναστασόπουλος), Καπός (61' Τσακοπίνο), Ικάουνιεκς (57' Βαρέλα), Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News