default-image

Το παρασκήνιο με τον ντοπέ επιθετικός της Super League

Ποδόσφαιρο
Το παρασκήνιο με τον ντοπέ επιθετικός της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ακριβώς συμβαίνει με την ιστορία του ντοπαρισμένου Έλληνα επιθετικού της Super League. Οι ημέρες περνούν, η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον ΕΣΚΑΝ του β’ δείγματος του Έλληνα επιθετικού από επαρχιακή ομάδα που βρέθηκε ντοπέ πλησιάζει και τα σενάρια για το τι έχει συμβεί δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα, ομάδα και παίκτης φέρεται να δίνουν διαφορετική εκδοχή οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον, ακόμη και να κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους εκτός αγωνιστικών χώρων.

Από την ομάδα υποστηρίζουν ότι δεν ήξεραν τι είχε πάρει ο παίκτης. Την συγκεκριμένη ουσία την παίρνουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν γραμμωμένο κορμί, οι body builder δηλαδή και όχι οι ποδοσφαιριστές που κάνουν έντονη προπόνηση  και είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμη και του εμφράγματος. Ένας άλλος λόγος που δεν χρησιμοποιείται από ποδοσφαιριστές είναι ότι δεν τους βοηθάει στην φυσική κατάσταση. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές υπέρβαρος κατά 10 κιλά και χρειάστηκαν δύο μήνες για να επανέλθει στα - προ ουσίας- επίπεδα του βάρους του. Η συγκεκριμένη ουσία μάλιστα, φέρεται να είναι στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας της wada, κάτι που σημαίνει ότι ο κίνδυνος για αποκλεισμό είναι πολύ μεγάλος και στην προκειμένη περίπτωση αποκλεισμός θα σημαίνει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, η πλευρά του παίκτη φέρεται να υποστηρίζει η συγκεκριμένη ουσία του χορηγήθηκε ως πρωτοποριακή για την αντιμετώπιση ενός χρόνιου προβλήματος στο πόδι και δεν δηλώθηκε κατά την εξέταση, θεωρώντας πως το διάστημα που είχε παρέλθει από τη χρήση της ήταν αρκετό για να την απορροφήσει το σώμα του. Ο έμπειρος επιθετικός ποντάρει στις ικανότητες του νεαρού φημισμένου δικηγόρου του για να δικαιωθεί.

Η δικαίωση πάντως δεν θα έρθει σίγουρα από την πειθαρχική επιτροπή της Super League όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Με «υπόδειξη» της wada, στον τελευταίο νόμο του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή προβλέπεται ότι οι υποθέσεις θα εκδικάζονται από το πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο του Εθνικού Συμβουλίου αντιμετώπισης ντόπινγκ και από εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις και από πουθενά αλλού.

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News