default-image

Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων ο Αναστασάκης

Σπορ
Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων ο Αναστασάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 17ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων θα γίνει το Σαββατοκύριακο (11-12/3) στα Κανάρια με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ευρώπη. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε νωρίς σήμερα  το πρωί για την Ισπανία  με τελικό προορισμό τα Κανάρια Νησιά.  Μεταξύ αυτών είναι και ο αθλητής του Ελ. Βενιζέλου Μιχάλης Αναστασάκης.

Ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης είναι ο πρώτος από τους τέσσερις αθλητές μας, που μετέχουν στη διοργάνωση, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού θέλει από την αρχή της σεζόν να δείξει πως είναι σε θέση να επαναλάβει και να βελτιώσει τις επιδόσεις του 2016. Ο 23χρονος έστειλε πέρυσι το ακόντιο στα 85,95 μ., που είναι η τρίτη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προέρχεται από μια καλή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι στόχοι της αθλήτριας για το 2017 έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Λονδίνου, αλλά και ένα νέο ατομικό ρεκόρ (61,40 μ.).

Την προετοιμασία του στην Κύπρο ολοκλήρωσε ο Χανιώτης  Μιχάλης Αναστασάκης, που ευελπιστεί πως από την αρχή της σεζόν θα δείξει καλά σημάδια. Ο τέταρτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ ευελπιστεί πως το καλοκαίρι θα πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος σφυροβόλος των τελευταίων ετών, ο οποίος αγωνίζεται το πρωί της Κυριακής το 2016 είχε πετύχει 77,08 μέτρα.

Με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, διοργάνωση στην οποία θα επιδιώξει να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών ξεκινάει τη χρονιά η Ηλιάνα Κοροσίδου. Η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Κύπρο και στα Κανάρια θα κυνηγήσει από νωρίς μεγάλες βολές.

Πηγή: segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News