default-image

Λόγω αθλητικού εισαγγελέα η καθυστέρηση στην ένσταση ΟΦΗ και Άρη

Αθλητισμός
Λόγω αθλητικού εισαγγελέα η καθυστέρηση στην ένσταση ΟΦΗ και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν εκδικάστηκε αυτή την εβδομάδα η ένσταση κατά της Λαμίας από ΟΦΗ και Άρη, γεγονός που προκάλεσε απορία. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά και οι Θεσσαλονικείς απευθύνθηκαν στη γραμματεία της Πειθαρχική Επιτροπής, αλλά και στην ηγεσία της διοργανώτριας.

Η απάντηση που πήραν είναι ότι ο φάκελος της υπόθεσης έχει μεταβιβαστεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος θα διαπιστώσει αν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι. Μάλιστα, από τη Football League επισήμαναν ότι αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί το πειθαρχικό όργανο από την περυσινή αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα θα προκύψει αν η υπόθεση αφορά την Πειθαρχική Επιτροπή, αν και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει προσδιοριστεί εντός επτά ημερών από την κατάθεση της ένστασης. Στην κρητική ομάδα εκτιμούν ότι η πρωτόδικη εκδίκαση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και ήδη το νομικό επιτελείο προετοιμάζεται, συγκεντρώνοντας κάθε στοιχείο που μπορεί να είναι σημαντικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News