Αθλητισμός

Αρωγός στην προσπάθεια του ΟΦΗ και ο Μάμας Σφακιανάκης

Μία ακόμη μεγάλη κρητική εταιρεία συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, που "τρέχει" ως τις 4 Απριλίου, κάτι που επιβεβαιώνει τη σχετική πληροφορία της "Ν.Κ.".

Ο επιχειρηματίας Μάμας Σφακιανάκης, ιδρυτής της εταιρείας Μamasoft, αποφάσισε να συνεισφέρει και αυτός οικονομικά, αποτελώντας ένα από τους νέους μετόχους της ΠΑΕ και ταυτόχρονα να γίνει ένα σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, μία ακόμη μεγάλη κρητική εταιρεία συμμετέχει στα κοινά του ΟΦΗ, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο εγχείρημα της διοίκησης. Η Μamasoft είναι μια εταιρεία που παράγει χαρτικά οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Μια αμιγώς κρητική εταιρεία, μοναδική στο είδος της, που επενδύει και αναπτύσσει την παραγωγή χαρτιού στο νησί μας.

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό ότι μία ακόμη τοπική εταιρεία, αρκετά ευέλικτη και ανταγωνιστική, έρχεται σε δύσκολους καιρούς να βοηθήσει οικονομικά, αλλά και ηθικά την προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Μάμας Σφακιανάκης, δεν ήθελε να πει πολλά για αυτή την απόφαση και αρκέστηκε να τονίσει: «Βλέποντας αυτή την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ, την ομάδα του τόπου μας, την ομάδα που όλοι αγαπάμε, με χαρά δέχτηκα να συμμετάσχω εγώ και η εταιρεία μου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Σχόλια