default-image

Ταχύτερος ο Φέτελ στην 7η ημέρα των δοκιμών

Αθλητισμός
Ταχύτερος ο Φέτελ στην 7η ημέρα των δοκιμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ταχύτερος κατά την 7η ημέρα δοκιμών, ωστόσο ο Γερμανός κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Την καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα στα δοκιμαστικά συνέχισε η Ferrari. Η "σκουντερία" ήταν ταχύτερη κατά την έβδομη ημέρα των δοκιμών με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κάνει τον πιο γρήγορο χρόνο με 1:19.024.

Μάλιστα, ο Γερμανός οδηγός ήταν εκείνους που κάλυψε και τους περισσότερους γύρους (156) δείχνοντας και αρκετά μεγάλη σταθερότητα τόσο με τη μαλακή όσο και με τη μέση γόμα ελαστικών.

Πάντως, ο Φέτελ φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας: "Οι άνθρωποι ξεχνούν πως ιστορικά στην Mercedes πήγαιναν αρκετά αργά στα τεστ και πως ήταν σε θέση να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση στους αγώνες. Είναι ξεκάθαρο να δεις πόσο γρήγορα πηγαίνουν, όταν βλέπεις τον ρυθμό τους στα μεγάλα stint. Είναι το φαβορί. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε από το που βρισκόμαστε. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό να μην παρασυρθούμε".

Πίσω από τη Ferrari ήταν ο Χάμιλτον με τη Mercedes, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Οκόν με την Force India. Το απόγευμα της 7ης μέρας δοκιμών χαρακτηρίστηκε από προσομοιώσεις αγώνα από τις περισσότερες ομάδες.

Παράλληλα, είχαμε και δύο κόκκινες σημαίες. Ο πρώτος που έμεινε ήταν ο Κβίατ για άγνωστο λόγο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Πάλμερ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News