default-image

Αθωώθηκε Ολυμπιακός και Θεοδωρίδης

Ποδόσφαιρο
Αθωώθηκε Ολυμπιακός και Θεοδωρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπήρξε τιμωρία για τον Ολυμπιακό και τον Σάββα Θεοδωρίδη για τα όσα τους… χρέωσαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας καθώς αθωώθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής.

Από εκεί και πέρα, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 17.000 ευρώ για παραβατική συμπεριφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ πρόστιμο κλήθηκαν να πληρώσουν και οι ΠΑΕ Πανιώνιος και Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρλζ΄από 6/3/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην από 3592/17/467131 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 06/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 21η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Θεοδωρίδη (Αντιπρόεδρο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Σ.Θεοδωρίδη: απαλλάσσονται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News