default-image

Κάββαλος: "Ο Ερμής έφτιαξε όνομα"

Ποδόσφαιρο
Κάββαλος: "Ο Ερμής έφτιαξε όνομα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Ζωνιανά είχαν ανάγκη μια σημαντική νίκη. Και ουσιαστικά την πήραν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ιστορικό Εθνικό. Και μάλιστα ο τρόπος που ήρθε, με γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά μετά από ένα παραγωγικό ματς και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, τους έφερε καλη ψυχολογία και τους έδωσε ώθηση.

Ο πρόεδρος του Ερμή Γιάννης Κάββαλος, μίλησε στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη" της ΚΡΗΤΗ TV και χαρακτήρισε "σημαντική" τη νίκη κατά της ομάδας του Πειραιά, κάνοντας έναν απολογισμό για την ομάδα του που είχε βέβαια θετικό πρόσημο: "Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Είχαμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία με ένα τιμ που έχουμε πραγματικά αξιόλογο! Πήγαμε στην αρχή καλύτερα και πετύχαμε μια συγκομιδή καλύτερη και από αυτή που περιμέναμε εμείς!

Στην πορεία και όταν χάσαμε στην έδρα μας το ματς με τον ΠΟΑ, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και ίσως μας επηρέασε λίγο! Όμως εμείς δεν είχαμε ποτέ αυτοσκοπό το πρωτάθλημα! Για παράδειγμα χάσαμε πριν λίγο καιρό εντός από το ΙΝΚΑ και πολλοί απογοητεύτηκαν στο χωριό γιατί χάσαμε από ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς! Ωστόσο πρέπει να υπογραμμίσουμε πως ο Ερμής έχει κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία και έχει φτιάξει το όνομα του! Τον σχολιάζουν θετικά σε Κρήτη και Αθήνα! Και από ένα σημείο και μετά ερχόντουσαν ομάδες στο χωριό και έπαιζαν αμυντικά και πανηγύριζαν και στις ισοπαλίες! Αυτό δείχνει πολλά!"

Τέλος ο Γιάννης Κάββαλος που σημείωσε πως ο Ερμής δείχνει φέτος πολύ δυνατός εκτός έδρας "παίζει εντός και εκτός για τη νίκη" ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον ΠΟΑ για την ομάδα που διαθέτει. Άλλωστε την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Ατσαλένιου υποδέχεται στο προσφυγικό προάστιο αυτή των Ζωνιανών...

Ο ΠΟΑ

Την ίδια ώρα στο Ατσαλένιο ήδη έχουν ξεκινήσει να βλέπουν μπροστά και το παιχνίδι με τον Ερμή, αφήνοντας πίσω τους το ματς με τη Ρόδο και τη "λευκή ισοπαλία" εντός έδρας.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου Βασίλης Κρασανάκης σχολίασε: "Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, εμείς έχουμε τώρα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών και κοιτάμε τη συνέχεια και την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News