Αθλητισμός

Ηρόδοτος για τελικό: «Άστοχη η επιλογή της ΕΠΣΗ»

Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό του γηπέδου του Εργοτέλη για τον τελικό του Κυπέλλου εξέδωσε ο Ηρόδοτος!

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού χαρακτηρίζει άστοχη την επιλογή και ζητά αλλαγή του γηπέδου, εφόσον συναινεί και ο Ζαρός. Μάλιστα τονίζει ότι σε αυτό το γήπεδο δεν θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των φίλων της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει τα εξής:

«Ο Ηρόδοτος θεωρεί τουλάχιστον άστοχη την επιλογή της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣ Ηρακλείου, να ορίσει το γήπεδο του Μαρτινέγκο για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ανάμεσα στην ομάδα μας και το φιλικό σωματείο του ΑΟ Ζαρού.

Σε ένα νομό που υπάρχουν τόσα αξιόλογα γήπεδα τα οποία θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το ματς-γιορτή όπως ο τελικός (π.χ. Κρουσώνας, Γεντί Κουλέ, Τυμπάκι, Μοίρες, Αρχάνες αλλά και το στολίδι του Ηρακλείου, Παγκρήτιο Στάδιο), επιλέχθηκε ένα γήπεδο που κατά τη γνώμη μας δεν ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή, όσον αφορά για παράδειγμα τη χωρητικότητά του ή και την κατάσταση του χλοοτάπητα.

Σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή, η διοίκησή μας θα ήθελε να κάνει το αυτονόητο, εκτός από τον κόσμο της ομάδας μας, να καλέσει τις οικογένειες και τα παιδιά των ακαδημιών μας, όπως και παιδιά από όλα τα σχολεία της Αλικαρνασσού, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τον τελικό του θεσμού και προφανώς στο γήπεδο αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ευελπιστούμε η ΕΠΣ Ηρακλείου να δώσει έμφαση στο αίτημά μας, και να αλλάξει το γήπεδο της διεξαγωγής του τελικού εάν βέβαια συμφωνεί και το αντίπαλο σωματείο».

Σχόλια