default-image

Αναμένεται η αντίδραση της Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Αναμένεται η αντίδραση της Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ-Μπενφίκα συνεχίζονται απόψε οι ρεβάνς της φάσης των «16» στο Champions League. Το ματς στη Βαρκελώνη συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης. Κι αυτό γιατί στο Παρίσι… η Παρί Σεν Ζερμέν είχε επικρατήσει με το εκκωφαντικό 4-0 και τώρα για να χάσει την πρόκριση, πρέπει η Μπαρτσελόνα να κάνει… την ανατροπή του αιώνα! Με μεγάλο λοιπόν ενδιαφέρον αναμμένεται η αντίδραση της παρέας του Μέσι...

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε φάνηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του και είπε πως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα:  «Είμαστε στα μισά της φάσης και υπάρχουν ακόμα 95', πολλά μπορούν να γίνουν. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ξέρουμε πολύ καλά τι μπορούμε να κάνουμε. Αν μια ομάδα μπορεί να σκοράρει τέσσερα γκολ εναντίον μας, μπορούμε και εμείς να σκοράρουμε έξι εναντίον της. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών.

 Το άλλο ζευγάρι έχει… ελληνικό χρώμα με τους Μήτρογλου-Σάμαρη της Μπενφίκα να έχουν το υπέρ τους 1-0 και πάνε στη Γερμανία για να το υπερασπιστούν και να αφήσουν έξω την Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου. Στο ματς που θα γίνει υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ήταν σε φόρμα και είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ των Πορτογάλων στο πρώτο ματς, ωστόσο ένας τραυματισμός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ίσως να του στερήσει τη συμμετοχή στην βασική 11άδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News