default-image

Το μέτρημα, η πρόβλεψη και ο νικητής!

Ποδόσφαιρο
Το μέτρημα, η πρόβλεψη και ο νικητής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη εν όψει εκλογών της ΕΠΟ, όποτε κι αν γίνουν. Ειδικά στο εσωτερικό της «Συμμαχίας», γιατί ο καθένας θέλει να ξέρει -προφανώς- ποιοι είναι οι δικοί του. Άστα να πάνε… στο μέτρημα!

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» και για ΕΠΣ που έχουν μπροστά τους εκλογές. Μια από αυτές είναι και του Ρεθύμνου, που ως γνωστόν, είναι φίλα στη πλευρά Ελευθεριάδη, με ότι συνεπάγεται στους «πόλους». Ήδη έχουν καταγραφεί κινήσεις κρητικών παραγόντων που αναζητούν στηρίγματα σε σωματεία για να ανατρέψουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν το αφήνουν έτσι…

Το πιο αινιγματικό που διαβάσαμε χθες: "Όλοι αλλάζουν και θέλουν να παίζουν ελεύθερα και για τη πάρτη τους και όχι με... σαμάρι πάνω τους! Η εποχή του... Σουλεϊμάν και της Τουρκικής σκλαβιάς πέρασε!". Τί να εννοεί άραγε ο συντάκτης του;

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Γ΄εθνική;

Το ερώτημα που τέθηκε από τη «Μικτή Ζώνη» στον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών Γιάννη Κάββαλο, έβρισκε έναν καλό αποδέκτη, λόγω της εμπειρίας του στο ποδόσφαιρο ως παράγοντας και ως πρώην ποδοσφαιριστής. Αλλά και ως βαθύτατα γνώστης της κατηγορίας και δη του τρέχοντος πρωταθλήματος. Είπε με δόσεις μελλοντολογίας: «Το βασικό κλειδί είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ιωνικός-Προοδευτική. Αν νικήσει ο Ιωνικός, θα είναι αυτός ο πρωταθλητής. Αν χάσει ή έχει απώλειες, θα είναι κατά 70% πρωταθλητής ο Εργοτέλης!».

Γιατί όχι 100%, ρωτήθηκε. «Είναι πιο δεμένη ομάδα ο Ιωνικός, αν και θα έχει δύσκολα περάσματα όπως αυτό από το Ατσαλένιο. Ο Εργοτέλης θα κόψει πρώτος το νήμα, εφόσον πιστοποιήσει την αγωνιστική του συνοχή, την οποία βλέπω ότι βρίσκει με τον Σούλη Παπαδόπουλο».

Μεταδοτικότητα νικητή!

Έχοντας περάσει από τα δύο μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας, μεγαλωμένος στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και δυο χρόνια δουλεύοντας επαγγελματικά στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Στρέζος, διαθέτει «δομημένες» μέσα του, τις παραστάσεις του ποδοσφαιριστή με την πίστη του νικητή.

Και μόνο που είπε «ότι αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ, αισθάνομαι ότι είμαι σε πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα», τα λέει όλα. Τα άλλα τα έχουμε δει και με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Πολύ καλός συνδυασμός αυτός και μάλιστα με την προσωπικότητά του και ευεργετικά (για το σύνολο), μεταδοτικός!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News