default-image

Σοκ για Ρόχο με το θάνατο εξαδέλφου του

Ποδόσφαιρο
Σοκ για Ρόχο με το θάνατο εξαδέλφου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική είναι η είδηση από την Αργεντινή, όπου ένας 17χρονος βρέθηκε νεκρός από πυρά πρώην αστυνομικού, όταν ο πρώτος προσπάθησε να τον κλέψει. Το όνομα του 17χρονου ήταν Τζερόνιμο Ρόχο, ξάδερφος του Μάρκος, του 26χρονου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο Τζερόνιμο μαζί με τον συνεργάτη του, Ροντρίγκο Μπαρμπόσα, προσπάθησαν να κλέψουν έναν 50χρονο πρώην αστυνομικό την Κυριακή του βράδυ στη Λα Πλάτα. Αφού τον ακολούθησαν, ο αστυνομικός φέρεται να τους υπέδειξε την πρώην ιδιότητά του και άρχιζε να πυροβολεί προς κάθε κατεύθυνση με το όπλο του τραυματίζοντας θανάσιμα όπως αποδείχτηκε και τους δύο. Ο ξάδερφος του γνωστού ποδοσφαιριστή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στον ώμο του, αλλά υπέκυψε 7 ώρες αργότερα.

Ο χαμός του θα αποτελέσει ένα σοβαρό πλήγμα για τον αμυντικό των "κόκκινων διαβόλων" που είχε ξεκινήσει να βρίσκει τον ρυθμό του επιστρέφοντας και στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. Να θυμίσουμε πως και ο 26χρονος είχε μπλεξίματα με τον νόμο όταν το Νοέμβριο του 2012, είχε κατηγορηθεί για επίθεση με μπουκάλι σε γείτονά του και απειλούταν μέχρι και με φυλάκιση.

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News