default-image

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς Κισσαμικός και ΑΟ Χανιά

Ποδόσφαιρο
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς Κισσαμικός και ΑΟ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αύριο για το πρωτάθλημα της Football League Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικός, με εξ αναβολής αναμετρήσεις, οι οποίες θα "κλείσουν" τις εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΧ θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση για τη 10η αγωνιστική και στόχος του είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Κισσαμικό, που θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα για την 11η αγωνιστική. Μάλιστα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου δε θα επιστρέψει στη... βάση της, καθώς θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για διαμονή τριών ημερών, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη.

Μάλιστα, η αποστολή του Κισσαμικού αναχώρησε χθες και σ' αυτοί μετέχουν οι Γκέκας, Πολίτης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης, Μπολάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτσης και Μάντζης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Αύριο (14:00)

10η αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδ.-Α.Ο. Χανιά (γήπ. Καρδίτσας): Ντάουλας (Αθηνών), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής), Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Αύριο (15:00)

11η αγωνιστική

Τρίκαλα-Κισσαμικός (γήπ. Τρικάλων): Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης), 4ος: Λυμπούδης (Μακεδονίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News