default-image

Στρέζος: "Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους"

Ποδόσφαιρο
Στρέζος: "Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι από τα νέα πρόσωπα στον ΟΦΗ και παρά τα 22 του χρόνια αγωνίζεται με περίσσια ωριμότητα, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Γιώργο Στρέζο, που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει πάρει φανέλα βασικού από το Νίκο Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια.

Ο ικανός γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε χθες στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον δεύτερο γύρο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η υπόθεση άνοδος παραμένει ανοιχτή.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ, αποδεχόμενος μια μεγάλη πρόκληση όπως λέει ο ίδιος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία νικητή που «καλλιεργεί» ο Παπαδόπουλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο 22χρονος πορτιέρο τόνισε αρχικά για την παρουσία του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία, πολύ κόσμο και είναι τιμή μου που φοράω αυτή τη φανέλα».

Για την απόφαση του να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» υπογράμμισε: «Για μένα η υπόθεση άνοδος δεν έχει τελειώσει και το σκεπτικό της απόφασης μου, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι αντιμετωπίζω τον ΟΦΗ ως ομάδα της Σούπερ Λίγκας και όχι της Football League. Αυτό έχει να κάνει με την ιστορία και τον κόσμο του, όπως προανέφερα. Φιλοδοξία μου είναι να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα».

Για την προσέγγιση των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά σχέδια, στην θέση που βρισκόμαστε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε όλους τους αγώνες που έχουμε και να περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα από τις ανταγωνίστριες ομάδες. Τις περισσότερες εξ αυτών τις έχουμε στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο. Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και ανήκει στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό που έχει σημασία για εμάς τους παίκτες είναι να ξέρουμε που βρισκόμαστε και να δίνουμε το 100% για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Αναφερόμενος στο «πρέπει» που υπάρχει για νίκες, στάθηκε στην επιρροή του Νίκου Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια: «Αυτό που έχει καταφέρει ο προπονητής είναι να μας περάσει νοοτροπία νικητή. Αυτό νομίζω βγαίνει και στο γήπεδο. Ακόμη και σε κάποια ημίχρονο που ήμασταν λιγότερο καλοί, καταφέραμε να κερδίσουμε. Με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να συνεχίσουμε στο ρυθμό των νικών, για να μειώσουμε την απόσταση».

Για τις ανταγωνίστριες ομάδες της πρώτης 4αδας επισήμανε: «Παρακολουθούσα τον ΟΦΗ και πριν έρθω. Η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Οι διαφορές δεν είναι με τίποτα τόσο μεγάλες και νομίζω ότι εμείς και οι άλλες τρεις ομάδες της πρώτης 4αδας είμαστε στην ίδια ταχύτητα. Από συγκυρίες και τύχη, είναι στις δύο πρώτες θέσεις αυτή τη στιγμή Απόλλων και Λαμία».

Σχολιάζοντας το προσεχές παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό τόνισε: «Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, που έχει την δική του δυσκολία. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και για αυτή κάθε αγώνας είναι τελικός. Αυτό δε σημαίνει κάτι για μας, που θα πάμε για τη νίκη και μόνο».

Για τους προσωπικούς του στόχος ο Γιώργος Στρέζος ανέφερε: «Η δική μου πορεία έρχεται μέσα από αυτή της ομάδας. Φιλοδοξία μου είναι να ανέβει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκα και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να το καταφέρουμε».

Κλείνοντας, υπογράμμισε για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Είχε τελειώσει το συμφωνητικό με τον ΠΑΟΚ και με πλησίασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και αποφάσισα να πάω. Το περασμένο καλοκαίρι έκανα προετοιμασία και τα δύο στάδια, όμως έπειτα έμεινα ελεύθερος και συνέχισα στον Παναιγιάλειο. Τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικές οι εμπειρίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News