default-image

Στη Πειθαρχική της ΕΠΣΗ η... σκυτάλη για το Ζαρός-Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Στη Πειθαρχική της ΕΠΣΗ η... σκυτάλη για το Ζαρός-Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα κριθεί η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Ζαρό και τον Ηρόδοτο, ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της καθυστερημένης άφιξης του γιατρού στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο γιατρός καθυστέρησε επτά λεπτά και εμφανίστηκε στις 16:07 ενώ η σέντρα του αγώνα ήταν στις 16:00. Ωστόσο ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα στις 16:05. Το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν περίμενε για λίγο ακόμη προκάλεσε οργή στο Ζαρό ενώ υπήρξε και επεισόδιο με φίλαθλο, ο οποίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, χτύπησε στα αποδυτήρια το βοηθό διαιτητή κ. Περτσελάκη. Λίγο αργότερα, το διαιτητικό τρίο αποχώρησε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από το γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του Ζαρού έχει ζητήσει να παραστεί στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΣΗ για να εκθέσει τις απόψεις της, ζητώντας το παιχνίδι να οριστεί εκ νέου. Αρμόδια να αποφασίσει είναι η Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία θα εκδικάσει τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα.

Αξίζει να τονιστεί ότι το άρθρο 6 της προκήρυξης σχετικά με τον «Ιατρό Αγώνα» αναφέρει τα εξής: «Η ύπαρξη ιατρού στον αγώνα αποτελεί υποχρέωση της  γηπεδούχου ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, ο ιατρός υπογράφει το φύλλο αγώνος με ευθύνη του διαιτητή του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση απουσίας  του ιατρού, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Η γηπεδούχος ομάδα χάνει τον αγώνα και της επιβάλλεται πρόστιμο 200€ το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. Σε περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία ιατρού ο διαιτητής παραπέμπεται στην Πειθαρχική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News