default-image

Έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονο ενδιαφέρον σε διοικητικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα για τον ΟΦΗ, καθώς σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Μέσω αυτής θα επικυρωθεί η είσοδος νέων μελών στο διοικητικό σχήμα, όμως ταυτόχρονα θα συζητηθούν κάποια κρίσιμα θέματα. Αυτά έχουν να κάνουν με το οικονομικό, καθώς "τρέχει" ως τις 4 Απριλίου η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εγρήγορση. Αφορούν επίσης το οργανωτικό, αφού ίσως διαφοροποιηθούν ρόλοι και αρμοδιότητες στο "εσωτερικό".

Οι Νίκος Συριγωνάκης, Γιώργος Αλετράς και Δημήτρης Καλαϊτζάκης από την προηγούμενη εβδομάδα είναι τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση, ενώ ο πρώτος συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση. Ακόμη θα συζητηθούν όλα όσα πρέπει να γίνουν από 'δω και στο εξής, ώστε να υπάρχει μια ομαλή ροή σε όλα τα επίπεδα, κάτι που αποτελεί βασική αρχή της διοίκησης.

Τέλος, ίσως και σήμερα στον ΟΦΗ περιμένουν επίσημα την κλήση για την εκδίκαση της ένστασης κατά της Λαμίας από την πειθαρχική επιτροπή της Football League.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News