default-image

Βλέπει τον ημιτελικό η Μικτή Παίδων

Ποδόσφαιρο
Βλέπει τον ημιτελικό η Μικτή Παίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 20 ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Αλμυρού, υπό τις οδηγίες του ενωσιακού προπονητή κ. Γιάννη Μπασκάκη.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, κάνοντας τον απολογισμό της αποστολής στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και δίνοντας για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια της ΕΠΣΗ στους ποδοσφαιριστές για την πρόκρισή τους στις 4 καλύτερες Ενώσεις της Ελλάδας.

Παράλληλα, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και στον ημιτελικό με αντίπαλο την Εύβοια την Τετάρτη 15 Μαρτίου σε γήπεδο πιθανότατα στην Αττική (αύριο θα γίνει ο ορισμός του γηπέδου από την ΕΠΟ) και να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στην σημερινή προπόνηση, πέρα από τους 18 παίκτες που ήταν στην αποστολή, συμμετείχαν ο Καρδουλάκης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και ο Μαρκατάτος. Αναλυτικά οι παίκτες που έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Αλμυρού ήταν οι εξής: Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Καφούσης, Σημαιάκης, Σμπώκος, Πακιουφάκης (ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ματαλλιωτάκης, Τσαμαντιώτης, Καρδουλάκης (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Ζηδιανάκης, Μαρκατάτος (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Κόκκας (Ολυμπιακός), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Ο ενωσιακός προπονητής κ. Γιάννης Μπασκάκης μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει την 18άδα για τον αγώνα με την Εύβοια ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου και το ίδιο βράδυ η αποστολή θα αναχωρήσει με το πλοίο για Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News