default-image

Τελειώνει άμεσα ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Τελειώνει άμεσα ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τον προπονητή του Ολυμπιακού, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν υπάρχει τρόπος ν' αλλάξει η κατάσταση για τον Πορτογάλο.

Όλα δείχνουν ότι άμεσα ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" θ' αποτελέσει παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι εξελίξεις θα "τρέξουν" στη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Επί της ουσίας όλοι είναι πλέον εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς Ολυμπιακού, μέσω των οποίων θα "πέσουν οι τίτλοι τέλους" στη συνεργασία των δύο πλευρών. Όπως προαναφέραμε είναι ειλημμένη απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο κι αυτό θα γίνει σήμερα.

Έγινε είναι η αλήθεια μια συζήτηση αναφορικά με το αν θα έπρεπε οι "ερυθρόλευκοι" να περιμένουν το ματς της Πέμπτης με την Μπεσίκτας, αλλά η απόφαση που λήφθηκε ήταν να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος είναι στα γραφεία της ομάδας και βρίσκεται σε διαρκείς τηλεφωνικές (και όχι μόνο) επαφές, προκειμένου να διευθετηθούν τα πολλά ζητήματα που "καίνε" αυτή τη στιγμή τους Πειραιώτες.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως και μετά τη δήλωση που έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες, με τη "σκληρή" επίθεση στον Μπέντο και το "άδειασμα" στον προπονητή, δεν μπορεί ο Πορτογάλος να βρίσκεται στην άκρη το πάγκου του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπεσίκτας. Μέσα λοιπόν στις δύο - τρεις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδος.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News