Αθλητισμός

Επίθεση του Τσόρι Ντομίνγκες στον Μπέντο

Την προσωπική του σελίδα στο facebook χρησιμοποίησε ο Τσόρι Ντομίνγκες για να επιτεθεί στον προπονητή του στον Ολυμπιακό, Πάουλο Μπέντο.

Ο ποδοσφαιριστής σ' ένα απίστευτο ξέσπασμα εκφράζει την έκπληξή του για τις δηλώσεις του προπονητή του και επισημαίνει ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά η δήλωση του Τσόρι:

«Σαν ΑΡΧΗΓΟΣ αυτής της ομάδας δέχτηκα με μεγάλη έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και πρέπει να πω ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσαν ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα, να κοιτάξουμε πρώτα μέσα μας και όχι να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε άλλους. Δεν μπορούμε να βάζουμε το 'εγώ' πάνω από το καλό της ομάδας, όπως συνέβη πολλές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε και να γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου και να την υπερασπιζόμαστε. Προσωπικά νιώθω κάποιες φορές πολύ πληγωμένος, αλλά πίστευα πως με πολλή δουλειά και υπομονή τα πράγματα θα βελτιώνονταν. Όμως αυτό δεν συνέβη. Αγαπώ αυτή την ομάδα και πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα».

Σχόλια