default-image

Καλατζή και Μηλάκη εντυπωσίασαν στο Λος Άντζελες (vid-pics)

Σπορ
Καλατζή και Μηλάκη εντυπωσίασαν στο Λος Άντζελες (vid-pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απολογισμό δύο 7ες και μία 8η θέση στα τρία αγωνίσματα που πήραν μέρος ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι Ελένη Καλατζή και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας ΑμεΑ, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Λος Άντζελες.

Οι δύο αθλήτριες του «Τάλως» συμμετείχαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα 200μ. σπριντ, όπου με επίδοση 12.309 σημείωσαν τον έβδομο χρόνο, ωστόσο κατέλαβαν την 8η θέση στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος.

Μάλιστα ο χρόνος τους θεωρείται από τους κορυφαίους στο αγώνισμα και αποτελεί ατομικό ρεκόρ καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου ήταν και η πρώτη τους παρουσία είχαν κάνει 12.608.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής είχαν κατακτήσει την 7η θέση στα 3χλμ ατομικής χρονομέτρησης με ατομικό ρεκόρ, ενώ συμμετείχαν για την εμπειρία (δεν είχαν πιάσει το όριο) και στο 1χλμ τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου επίσης κατέκτησαν την 7η θέση με πολύ καλό χρόνο.

 Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής τους, Γιώργος Βαρβεράκης μιλώντας στο «neakriti.gr». Όπως επισήμανε: «Το 12.309 είναι εξαιρετική επίδοση. Έγιναν πολύ δυνατές κόντρες και ήταν μία απίστευτη εμπειρία για τα κορίτσια. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και μόνο τα συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από την Παγκόσμια ομοσπονδία και τους προπονητές της Αγγλίας και της Αυστραλίας φτάνει. Η Καλατζή είναι μόλις 17 χρόνων και πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρώτη της συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση. Το μέλλον σίγουρα της ανήκει».

Δείτε τον αγώνα στα 200μ. σπριντ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News