Αθλητισμός

Αποχώρηση Ζαλαώρα από τον Εργοτέλη!

Μετά το παιχνίδι στη Ρόδο ο προπονητής τερματοφυλάκων του Εργοτέλη, Γιάννης Ζαλαώρας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη για σοβαρούς επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο κ. Ζαλαώρας σε προσωπική του δήλωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε τα εξής:

"Λένε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός... αλλά το ταξίδι!! Σήμερα εμένα τελείωσε το ταξίδι μου με την ομάδα του Εργοτέλη!! Οι λόγοι της αποχώρησης μου είναι σοβαροί (επαγγελματικοί καθώς και οικογενειακοί). Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος μου έκανε την τιμή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του Εργοτέλη!!

Επίσης τους προπονητές (Χατζηνικολάου, Ουσταμπασιδη, Παπαδοπουλο) που συνεργάστηκα μαζί τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τερματοφύλακες της ομάδας (Στεφανάκο, Βασιλειάδη, Λέτσο, Χανιωτάκη), για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη την χρονιά, όπως επίσης και όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Άφησα τελευταίο τον υπέροχο και αγνό κόσμο του Εργοτέλη που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή! Το μόνο σίγουρο ότι ο Εργοτέλης θα είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες... Εκεί που του αξίζει!

Υ.γ..Θα είμαι μαζί σας στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!"

Σχόλια