default-image

Πάλι ο Τουράμ «σκότωσε» τον Αστέρα Τρ.!

Ποδόσφαιρο
Πάλι ο Τουράμ «σκότωσε» τον Αστέρα Τρ.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίδιος ήταν ο πρωταγωνιστής και στη νίκη του β' γύρου για την Κέρκυρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Φαίακες να επικρατούν σήμερα με 1-2 στην Αρκαδία με δύο γκολ του Τουράμ.

Τον παίκτη που και στο πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα, είχε βάλει δύο γκολ για την ομάδα του, όταν η Κέρκυρα είχε επικρατήσει με 2-0 απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης.

Οι νησιώτες πήραν σπουδαία νίκη και έφτασαν τους 26 βαθμούς, ενώ βρίσκονται στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού, κι έτσι ουσιαστικά βρίσκεται μακριά από περιπέτειες.

Από την άλλη, ο Αστέρας αγνοεί τη νίκη στη Super League από τις 15 Ιανουαρίου και το 4-1 επί του Παναιτωλικού. Οι "κυανοκίτρινοι" παρέμειναν στους 20 βαθμούς, στην 13η θέση και στο +5 από τη θέση υποβιβασμού.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77' Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ντιόγκο, Σιόντης, Κεϊτά (46' Ντουαλά), Γεωργίου, Κόντος (73' Νίκιτς), Ντιογκό (63' Επστάιν), Τουράμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News