default-image

Δεν έφτασε το 4ο δεκάλεπτο στο Αρκάδι

Μπάσκετ
Δεν έφτασε το 4ο δεκάλεπτο στο Αρκάδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 65-59 γνώρισε το Αρκάδι στο Μοσχάτο από την Ελευθερία στο πλαίσιο της  18ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ των γυναικών.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αγωνίστηκε χωρίς την Στελλίνα Κουλούρη, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση και έμεινε στην Κρήτη, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Το Αρκάδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα η λήξη της 1ης περιόδου να τη βρει πίσω με 25-4. Οι γηπεδούχες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ως το τέλος της 3ης περιόδου με το σκορ να είναι 63-39 υπέρ τους. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα, όλα ανατράπηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι παίκτριες του Κώστα Πλευράκη ανέβασαν κατακόρυφα την επίδοσή τους σε άμυνα και επίθεση, κράτησαν στους 2 πόντους την Ελευθερία και μείωσαν τη διαφορά με αποτέλεσμα να γίνουν απειλητικές στο φινάλε. Δεν πρόλαβαν, ωστόσο, να ανατρέψουν πλήρως το σκηνικό με το τελικό 65-59 να πιστοποιεί την υπερπροσπάθεια των φιλοξενούμενων στην τελευταία περίοδο.

Διαιτητές: Σωτηρχέλης, Κωστακέλλη.

Τα δεκάλεπτα: 25-4, 38-19 (ημίχ.), 63-39, 65-59.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Τσαραφατσάνης): Σιγάλα 6, Δεγαήτη 4, Ζαχαράκη 12, Σπαθάρη 16 (4), Χελιώτη 9, Καρανάσου 6, Κρίτσαλου 6, Προέδρου, Μούλτση.

ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Κουλούρη Μ. 15 (2), Μουκα 15 (3), Ζουμπεράκη 12, Καζά 11, Παναρετάκη 6 (2), Ρήγα, Μιχελιδάκη, Κανδεράκη.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News