default-image

Δεν πήγε ο γιατρός στο Ζαρός-Ηρόδοτος!

Ποδόσφαιρο
Δεν πήγε ο γιατρός στο Ζαρός-Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματαιώθηκε το σημαντικότερο παιχνίδι της Α1 ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Ζαρό και τον Ηρόδοτο καθώς ο γιατρός δεν παρουσιάστηκε την προκαθορισμένη ώρα στο γήπεδο!

Ο διαιτητής Μάριος Βισκαδούρος περίμενε πέντε λεπτά και στις 16:05 έκλεισε το φύλλο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ζαρός χάνει το παιχνίδι ενώ ο Ηρόδοτος παίρνει τρεις ξεκούραστους βαθμούς. Αρμόδια να αποφασίσει πάντως για το θέμα είναι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Το άρθρο 6 "Ιατρός Αγώνα" στην προκήρυξη της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

"Η ύπαρξη ιατρού στον αγώνα αποτελεί υποχρέωση της  γηπεδούχου ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, ο ιατρός υπογράφει το φύλλο αγώνος με ευθύνη του διαιτητή του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση απουσίας  του ιατρού, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Η γηπεδούχος ομάδα χάνει τον αγώνα και της επιβάλλεται πρόστιμο 200€ το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. Σε περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία ιατρού ο διαιτητής παραπέμπεται στην Πειθαρχική".

Ωστόσο οι άνθρωποι του Ζαρού είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την απόφαση που πήρε ο διαιτητής, τονίζοντας ότι έπρεπε να περιμένει λίγα λεπτά ακόμα για την προσέλευση του γιατρού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News