Αθλητισμός

"Κόλλησε" στο… μηδέν με Ρόδο ο ΠΟΑ

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του ο ΠΟΑ στο παιχνίδι με τη Ρόδο για την 21η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς έμεινε στο… στείρο 0-0.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητα, καθώς πήγε κυρίως στις «μονομαχίες», με τις φάσεις να μην είναι πολλές μπροστά στις δύο εστίες.

Βέβαια, το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, με τον Πάππο να λέει «όχι» στον Τριανταφύλλου στην πιο χαρακτηριστική.

Στο 37' ο Ρουμπάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια απόφαση από τον διαιτητή Γιουματζίδη, που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Καμπούρης αυτή τη φορά αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους (επίσης με δεύτερη κίτρινη).

Έτσι, η αριθμητική ισορροπία επανήλθε και ο ΠΟΑ προσπάθησε να πιέσει. Σε δύο προσπάθειες του Πετρά ο Πάππος ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο άσκησε ασφυκτική πίεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς (73' Φραγκιαδάκης), Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (73' Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (88' Σακλαμάκης).

ΡΟΔΟΣ (Δ. Τερεζόπουλος): Πάππος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (76' Δημητριάδης), Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Τορεσάνι (83' Αμανατίδης), Ευγενικός (58' Κουρούπης), Στεφανίδης.

Σχόλια