default-image

Δεσπόζει το ντέρμπι της Τούμπας

Ποδόσφαιρο
Δεσπόζει το ντέρμπι της Τούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δείτε τις άλλες τρεις ξεχωριστές αναμετρήσεις της ημέρας.

Στην Τούμπα είναι στραμμένα όλων σήμερα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τις άσχημες εμφανίσεις με Ηρακλή και Ξάνθη, ενώ οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο και πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς τον Κάνιας (διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ) ολοκληρώθηκε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η προετοιμασία για το σημερινό ντέρμπι, ενώ οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Ντα Κόστα, Καπίνο και Βιάνα (διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού).

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00, με το παιχνίδι Ατρόμητος-Ηρακλής. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας οι γηπεδούχοι αναζητούν κίνητρο στο υπόλοιπο της σεζόν, με πρώτο ματς εκείνο με τον «Γηραιό». Μαθηματικά οι Περιστεριώτες έχουν πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι οφ, αλλά είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν στο Περιστέρι, καθώς σε δέκα αγώνες παραμένουν χωρίς νίκη και σε πέντε από αυτά έχει αναδειχθεί ισόπαλος. Πολλά τα προβλήματα για τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Στάμου, Χουάντερσον και Ζιαμπάρη.

Με την ελπίδα ότι ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας του μετά τον καταστροφικό Φεβρουάριο (τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπόδιο και έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει ρίξει όλο το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Χαμντανί. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «Φαίακες» θα αγωνιστούν χωρίς τους Ζορμπά, Ζαραδούκα, Ανδρεόπουλο και Γεωργακόπουλο.

Στις 17:15 υπάρχει και το Ξάνθη – Πλατανιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν αποχαιρετίσει μεσοβδόμαδα τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως μπορούν να διεκδικήσουν το «πλασάρισμα» στην πρώτη πεντάδα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα Πηγάδια, με τους Ακρίτες να παίζουν χωρίς τους Σολτάνι, Χατζητερζόγλου, Παπαστεργιανό και οι Κρητικοί χωρίς τους Μπανανά και Γιακουμάκη.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστική

Σάββατο 4 Μαρτίου

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-0

Παναθηναϊκός-Βέροια 5-0

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ατρόμητος-Ηρακλής (15:00, Novasports 2)

Ξάνθη-Πλατανιάς (17:15, Novasports 2)

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (17:15, Novasports 1)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δεύτερα 6 Μαρτίου

Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο 11 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 3)

Πανιώνιος-ΑΕΛ (17:15, Novasports 1)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 12 Μαρτίου

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)

Κέρκυρα-Ξάνθη (17;15, Novasports 2)

Πλατανιάς-Βέροια (17:15, Novasports 4)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 13 Μαρτίου

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Πηγή: www.sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News