default-image

Συγκίνηση στην πρεμιέρα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο παρά την ήττα

Μπάσκετ
Συγκίνηση στην πρεμιέρα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο παρά την ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα χαράς και συγκίνησης ήταν η χθεσινή για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο καθώς έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ηρακλειώτικη ομάδα αντιμετώπισε στη Ρόδο τον Γ.Σ. Δωδεκάνησο από τον οποίο ηττήθηκε με 66-28 παρουσία περίπου 400 φιλάθλων στο Βενετόκλειο. Μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι τίμησαν τον πρώην παίκτη τους και νυν αρχηγό του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Μανώλη Στυλιανακάκη.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό 20ό πρωτάθλημα του ΟΣΕΚΑ και το απέδειξε και μέσα στο παρκέ. Από το ξεκίνημα επέβαλε το ρυθμό του και προηγήθηκε με 12-0 στο 8', ενώ όσο κυλούσε ο χρόνος η διαφορά ανέβαινε. Η νεοσύστατη ηρακλειώτικη ομάδα πάλεψε για το καλύτερο δυνατό έχοντας, πάντως, εξαρχής δύσκολο έργο.

Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης.

Τα δεκάλεπτα: 16-2, 39-8(ημίχ.), 51-20, 66-28

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Λουκάς, Χαρτερός 6, Μιχαήλου 6, Χαμαντί 13, Χατζηδημητρίου 6, Παππάς 16, Μαρτσάκης 14, Χατζηκαντής 5, Παπαναστασίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης): Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης, Χατζηδάκης 14, Σέβτσοβ 2, Σταματάκης 6, Χριστόφορος 2, Στυλιανακάκης 4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News