default-image

Εθελοντική αιμοδοσία από ΟΦΗ και Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Εθελοντική αιμοδοσία από ΟΦΗ και Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ξεχωριστό μήνυμα θέλησε να περάσει σήμερα ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης...

Άλλωστε κάθε προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας περνάει ξεχωριστά μηνύματα. Η σχετική ανακοίνωση

της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

"Μήνυμα ζωής και βοήθειας προς το συνάνθρωπο, έστειλαν το Σάββατο (4/3) το πρωί, ο ΟΦΗ και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στην απο κοινού εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσαν , έξω απο το γήπεδο του ΟΦΗ.

Με σύνθημα «δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, στους συνανθρώπους μας», φίλοι του ΟΦΗ, αθλητές, προπονητές  και παράγοντες της ομάδας, αλλά και εθελοντές αιμοδότες, ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα, για να δώσουν αίμα.

Παρόντες στην αιμοδοσία και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ (Φαζός, Νάστος, Οστοιτς, Μιλοσάβλιεφ), μέλη του προπονητικού επιτελείου (Μηνάς Πίτσος), μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Μυλωνάκης, Συριγωνάκης, Ζερβάκης, Αποστολάκης), του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Σπυριδάκης, Καμπάκας), ενώ σημαντική ηταν και η συνεισφορά των ανθρώπων που λειτουργούν την μπουτίκ του ΟΦΗ πίσω απο τη θύρα 1.

Στην αίθουσα Παλαιμάχων του ΟΦΗ (οδός Ισαύρων 93), υπήρχε κινητό συνεργείο αιμοληψίας για τον ξεχωριστό αυτό σκοπό.

Οι γιατροί που είχαν επιφορτιστεί με το έργο της αιμοληψίας, συγκέντρωσαν τις φιάλες, που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Αυτή ήταν μια ακόμη κοινωνική δράση του ΟΦΗ και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, μετά την πρόσφατη κοινή επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, πριν απο μερικές εβδομάδες, με σκοπό να δώσουν χαρά σε μικρά παιδιά με ασθένειες.

Ανάλογες ενέργειες, θα συνεχιστούν και στο μέλλον, ώστε ο ΟΦΗ να είναι πρωτοπόρος και στο σημαντικό ζήτημα της κοινωνικής προσφοράς.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ μετά απο πρόταση του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Νίκου Συριγωνάκη, θα επιχειρηθεί στο άμεσο μέλλον, να γίνει και μια αιμοδοσία, σε κάποιο αγώνα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Συριγωνάκης, έχει θέσει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την πρόταση για τη δημιουργία μιας τράπεζας αίματος απο τον ΟΦΗ, με στόχο την διάθεση αίματος, σε όσους συνανθρώπους μας, έχουν ανάγκη."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News