default-image

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο η Στεφανίδη

Σπορ
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο η Στεφανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ξεπερνώντας τα 4 μέτρα και 85 εκατοστά!

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε την κλάση της δείχνοντας ότι δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερα από το χρυσό μετάλλιο.

Αυτή την ώρα διεκδικεί το ρεκόρ αγώνων προσπαθώντας να ξεπεράσει τα 4.91μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα ρίχνοντας τον πήχη στα 4.55μ. δίνοντας την εντύπωση στην Λίσα Ρούζιχ ότι μπορεί να της… κλέψει το χρυσό μετάλλιο.

Η Γερμανίδα πέρασε με την πρώτη τα 4.55,  4.65, 4.70 και 4.75 διατηρώντας την πρωτιά μετά το χαμένο άλμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία προκειμένου να διεκδικήσει το χρυσό ανέβασε τον πήχη στα 4.80μ., τα οποία και πέρασε με την πρώτη.

Η Ρούζιχ δεν κατάφερε να τα περάσει και ανέβασε τον πήχη στα 4.85, τα οποία και πάλι η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη «κλειδώνοντας» το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διεκδίκησε και το ρεκόρ αγώνων, το οποίο κατέχει η Ισινμπάγεβα, ανεβάζοντας τον πήχη στα 4.91μ., όμως δεν κατάφερε να τα περάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News