default-image

Άνετη νίκη του ΟΦΗ με 12-5 επί του ΝΟΡ, ισοπαλία ξανά ο ΝΟΧ

Σπορ
Άνετη νίκη του ΟΦΗ με 12-5 επί του ΝΟΡ, ισοπαλία ξανά ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών ο ΟΦΗ. Μετά τη μεγάλη ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του πρωτοπόρου Απόλλωνα, σήμερα νίκησε άνετα με 12-5 το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας του πρώτου γύρου αγωνιστικής.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα, με τη λήξη του 1ου οκταλέπτου να βρίσκει τον ΟΦΗ μπροστά με 2-0, όμως  αυτή η διαφορά ανέβηκε περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος με τους νικητές να πετυχαίνουν και ορισμένα πολύ όμορφα γκολ ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο.

Με το σκορ να είναι 10-2 στη λήξη του 3ου οκταλέπτου, ο Μάκης Βολτυράκης χρησιμοποίησε τους μικρούς στο τελευταίο οκτάλεπτο με το νεαρό τερματοφύλακα Βασίλη Καβουσανό να κλέβει την παράσταση σώζοντας μάλιστα και πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 4-0, 2-3.

ΟΦΗ (Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Κλάδος 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης 1, Λεονταράκης 4, Κλήμος, Γιγουρτάκης 3, Σπαγουλάκης 1, Καβουσανός, Βάλσαμος, Κιαμούρης.

ΝΟΡ (Κουφάκης): Μπατάκης, Σταυρουλάκης, Τσαγκαράκης, Φράγκος 4, Πίσσας, Ασουμανάκης, Παναγιωτάκης, Γιουλούντας 1, Παπαδάκης, Ψάρρος.

Άφησε βαθμούς ο ΝΟΧ

Στο άλλο παιχνίδι με κρητικό ενδιαφέρον, ο Ν.Ο. Χανίων άφησε πολύτιμους βαθμούς στο  Ιλίσιο κολυμβητήριο καθώς ήρθε ισόπαλος ξανά με 6-6 κόντρα στον Ηλυσιακό.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 0-2, 2-0.

Ηλυσιακός: Χριστοφίδης 1, Παύλου Αντ. 2, Λάππας 3.

ΝΟ Χανίων: Κατσουλάκης 1, Πετρόχειλος 1, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News