default-image

"Κλείδωσε" την παραμονή και πάει φουλ για 5η θέση ο ΝΟΡ

Σπορ
"Κλείδωσε" την παραμονή και πάει φουλ για 5η θέση ο ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακριά από περιπέτειες μένει ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου όσον αφορά στην παραμονή του στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών καθώς νίκησε με 14-6 τον Ηλυσιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β' ομίλου της γ' φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη έκανε το 2 στα 2 και έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό θα πρέπει να χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν και παράλληλα να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Για το ΝΟΡ εξάλλου στόχος δεν είναι η σωτηρία, αλλά η κατάληψη της 5ης θέσης μια και δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ πέραν του ενός τέρματος μέχρι και τα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου. Εκεί δύο συνεχόμενα γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη έδωσαν προβάδισμα 6-4 υπέρ της κρητικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ρεθυμνιώτισσες ήταν καλύτερες και κατάφεραν να ανοίξουν την διαφορά, φτάνοντάς την στα 6 γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου (11-5).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν ευκαιρίες σε νεαρότερες ηλικιακά αθλήτριες, αφού το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει, με το τελικό 6-14 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-5, 1-3

Ηλυσιακός (Άγγ. Γαρελίδης):Τζούρκα, Σαμαρά 2, Κωστοπούλου, Κανάκη 1, Παντελίδου 1, Λαμπρινούκα, Παλαιοδήμου, Λυμπεροπούλου Σ. 1, Γρηγοριάδη  1, Μπούμπουρα, Λυμπεροπούλου Γ., Παπαδάκη, Σκαρπαλέζου, Καράβολα, Γούση.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κ. Φιτσανάκης):Καζάνα, Σαφέτη, Φαρμάκη Μ. 1, Καριπίδου Μ. 2, Καριπίδου Ηρ.  2, Μαυρέλλου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ. 3, Γαβαλά 1, Σολανάκη 2, Θεοδωράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News