Αθλητισμός

Προετοιμάζονται για ...κούπες οι Μικτές

Οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ έκαναν υπερήφανο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο με τις πανάξιες προκρίσεις τους στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Παράλληλα προκάλεσαν και το πανελλήνιο ενδιαφέρον με τις επιτυχίες τους!

 Άλλωστε η ΕΠΣΗ είναι η μοναδική Ένωση στην Ελλάδα που συνεχίζει στην ημιτελική φάση και με τα δύο της συγκροτήματα, όπως επίσης είναι και οι μοναδικές ομάδες που πέρασαν με… άνετες τεσσάρες, καθώς τα υπόλοιπα νοκ-άουτ παιχνίδια ήταν αμφίρροπα. Έχοντας λοιπόν ξεπεράσει τα νησιώτικα εμπόδια Λέσβου και Δωδεκανήσων, στα ημιτελικά αναμένεται να έχουν πιο δύσκολες αποστολές.

Οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΣ Άρτας και οι Παίδες την ΕΠΣ Εύβοιας, σε αναμετρήσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε ουδέτερο γήπεδο που θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες από την ΕΠΟ. Το πιο πιθανό πάντως είναι οι Μικτές ΕΠΣΗ να αγωνιστούν και στα ημιτελικά σε κάποιο γήπεδο της Αττικής.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο ομάδες μπορούν να περάσουν στους τελικούς της κατηγορίες τους και να διεκδικήσουν τις κούπες, με τα δείγματα γραφής τους να είναι εξαιρετικά. Αξίζει να επισημανθεί ακόμα ότι τα άλλα ζευγάρια είναι Σέρρες-Αχαΐα στους Νέους και Μακεδονία-Μεσσηνία στους Παίδες, όπως επίσης ότι θα γίνουν και μικροί τελικοί για την διεκδίκηση της 3ης θέσης. Έτσι, είναι δεδομένο ότι οι Μικτές ΕΠΣΗ θα δώσουν δύο ακόμη παιχνίδια, ένα για την ημιτελική φάση και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αγωνιστούν στη συνέχεια στο μεγάλο ή στον μικρό τελικό.

Συνέχεια προετοιμασίας

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, οι Μικτές ΕΠΣΗ θα κάνουν προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, έχοντας πλέον το μυαλό τους στα ημιτελικά της 15ης Μαρτίου. Την Δευτέρα 7 Μαρτίου έχουν κληθεί από το Γιάννη Μπασκάκη οι παίκτες της Μικτής Παίδων στο γήπεδο Αλμυρού ενώ την επόμενη ημέρα θα γίνει η προπόνηση των Νέων υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τριβιζαδάκη.

Οι παίκτες που καλούνται για προπονήσεις είναι οι εξής:

Μικτή Παίδων: Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Καφούσης, Σημαιάκης, Σμπώκος, Πακιουφάκης (ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ματαλιωτάκης, Τσαμαντιώτης (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Ζηδιανάκης (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Κόκκας (Ολυμπιακός), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Μικτή Νέων: Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής, Τζωρτζάκης (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Αντωνάκης (Ερμής) Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης, Σταματάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Πηδαράκης (Παλιανή 2008), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Ν.Αλμυρού), Μυλωνάκης (ΠΟΗ).

Αποστολή- Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Σχόλια