default-image

Αιφνιδιαστική παραίτηση Μελή από τον ΕΣΑΚΕ

Μπάσκετ
Αιφνιδιαστική παραίτηση Μελή από τον ΕΣΑΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε, εντελώς αιφνιδιαστικά, από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής. Ο άνθρωπος που μόλις τον Ιούνιο είχε εκλεγεί στη θέση του ενημέρωσε τις ΚΑΕ με επιστολή του για την απόφασή του, που είναι οριστική.

Οι λόγοι σχετίζονται με τις πιέσεις που δεχόταν από διάφορα μέτωπα. Η διοργανώτρια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με τα μειωμένα έσοδα από τηλεοπτικά και την εύρεση χορηγίας, μέχρι και για την αναλογία ξένων/κοινοτικών στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Μιχάλης Μελής φερόταν απογοητευμένος γιατί δεν είχε τα μέσα να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές που ο ίδιος επιθυμούσε να φέρει όταν αναλάμβανε τα καθήκοντά του.

Όλα δείχνουν πως ο ΕΣΑΚΕ θα πορευτεί μέχρι το τέλος της περιόδου με υπηρεσιακό πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ) και τον Ιούνιο θα έχουμε ξανά εκλογές. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα πρέπει να αποφασιστεί από το ΔΣ.

Η επιστολή του Μιχάλη Μελή στις ΚΑΕ αναφέρει:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραιτηθώ από την προεδρία του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.Αναλαμβάνοντας πριν από οκτώ μήνες την ευθύνη εξορθολογισμού και αναβάθμισης της λειτουργίας του Συνδέσμου, έθεσα ως προαπαιτούμενα την συνάινεση και συστράτευση του συνόλου των ΚΑΕ - μελών του.

Υπενθυμίζοντας την πάγια άποψη μου, ότι η ανάληψη της προεδρίας του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται με την εκπλήρωση προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών, ευελπιστώ να βρεθεί σύντομα ο Σύνδεσμος σε πορεία σύγκλισης, αφήνοντας στην άκρη την εσωστρέφεια, που διαβρώνει τις αρχές της συλλογικότητας και υπονομεύει κάθε προσπάθεια συμπόρευσης και κοινής εξέλιξης».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News