default-image

Ηχηρό ξέσπασμα Τζώρτζογλου κατά ΕΠΟ στο neakriti.gr!

Ποδόσφαιρο
Ηχηρό ξέσπασμα Τζώρτζογλου κατά ΕΠΟ στο neakriti.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβάζει τους τόνους ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, με νέα αιχμηρή προσωπική του δήλωση για τον… κατήφορο που έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Με τοποθέτησή του στο neakriti.gr για την κατάσταση στην ΕΠΟ και με αφορμή τις τελευταίες διαιτησίες στα ελληνικά γήπεδα, εξαπέλυσε επίθεση… κατά πάντων, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια ο ίδιος και η ΕΠΣΗ παλεύουν για να αλλάξει το τοπίο αλλά αντίθετα τα πράγματα εκτραχύνονται όλο και περισσότερο!

Επίσης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του ότι ενώ έπρεπε το Μάιο να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ για δημοκρατική εκλογή της νέας διοίκησης, δεν φαίνεται να υπάρχει φως στον ορίζοντα και απευθύνει καίρια ερωτήματα, περιμένοντας απαντήσεις.

Η προσωπική δήλωση του Νίκου Τζώρτζογλου είναι η εξής:

«Χρόνια τώρα η ΕΠΣ Ηρακλείου και εγώ προσωπικά παλεύουμε για να αλλάξουμε το σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού ποδόσφαιρου, ώστε να επιστρέψουμε τα σαββατοκύριακα στον Έλληνα φίλαθλο. Έχουμε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, έχουμε κάνει μεγάλους αγώνες για κάθαρση και σκληρή κριτική σε όλες τις διοικήσεις της ΕΠΟ, έχουμε ανοίξει πόλεμο με πρόσωπα και φορείς που λύμαιναν το ποδόσφαιρο και όλα αυτά με μεγάλο κόστος προσωπικό αλλά και κόστος για  την Ένωση του Ηρακλείου.   

Πριν λίγους μήνες ήρθε τάχατες η εξυγίανση - εξομάλυνση και η εποπτεία της FIFA, κάτι για το οποίο ντρέπομαι ως Έλληνας! Δυστυχώς βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα, αντιθέτως η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί στα γήπεδα, στον τρόπο διοίκησης της ΠΔΕ, στην διαιτησία και γενικά στο ποδόσφαιρο μας.

Άραγε, τα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια εκπέμπουν στην Κύπρο; Ως πότε οι τυφλοί θα βλέπουν και οι κουλοί θα βγάζουν χέρια και θα συνεχίζονται οι παράτυπες διαιτησίες μιας παράτυπης ΚΕΔ και ο οικονομικός μαρασμός των Ενώσεων;

Υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία, 56 Ενώσεις που οι «εξομαλυντές» μαζί με την πολιτεία, αγνοούν παντελώς οικονομικά και διοικητικά... Αυτοί οι άνθρωποι και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα περιμένουν για πολύ το πράσινο φως, ώστε να εκλέξουν δημοκρατικά τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της αρεσκείας τους;

Στην Ελλάδα σε δυο μήνες έχουμε Μάιο και έπρεπε να προγραμματίζεται η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ, όμως καμία Ένωση δεν έχει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι...

Για πόσο ακόμα  θα ζούμε σε έναν ποδοσφαιρικό μεσαίωνα, σε ποδοσφαιρικά μνημόνια, σε «σφαγές του Δράμαλη» που εδώ και χρονιά συνεχίζονται στα ελληνικά γήπεδα; Ποιος και πότε θα ενημερώσει και θα δώσει απαντήσεις για όλα αυτά στις Ενώσεις;»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News