default-image

Μετρούν αντίστροφα ενόψει Καλλονής στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Μετρούν αντίστροφα ενόψει Καλλονής στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή την ερχόμενη Κυριακή, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο χθες υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Απομένουν δύο προπονήσεις για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, που θα παίξουν το ρόλο τους, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ήδη μια διαμορφωμένη εικόνα.

Τα άσχημα νέα αφορούν τον Πάτρικ Βουό, ο οποίος για ακόμη μία ημέρα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνδουράκη. Μάλιστα αυτό έγινε με ελεγχόμενη ένταση, καθώς η τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί πίσω από το γόνατο, δεν έχει υποχωρήσει εντελώς.

Με αυτό ως δεδομένο, ο Ιβοριανός στράικερ δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, αφού θεωρείται απίθανο σήμερα να… φορτσάρει για τα καλά.

 Άλλωστε και η τεχνική ηγεσία δύσκολα θα έπαιρνε κάποιο ρίσκο, αφού είθισται να γίνει σταδιακή επανένταξη σε φουλ ρυθμούς.

Σε ότι αφορά τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ναι μεν έκανε ατομικό πρόγραμμα επίσης, όμως συμμετείχε και σε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης. Αυτό δίνει αρκετές ελπίδες στον Σέρβο μεσοεπιθετικό για να βρίσκεται έστω στην αποστολή, αν και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα.

Στον αντίποδα, οι Δημήτρης Κομεσίδης και Δημήτρης Μάνος προπονήθηκαν κανονικά χθες με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Παπαδόπουλου.

 Από την αρχή της εβδομάδας έχει επανέλθει και ο Μάριος Όγκμποε, αφήνοντας πίσω τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Στο μεταξύ, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έδειξε τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα, κάτι που ίσως συμβεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Πάντως, είναι πιθανό να γίνουν 1-2 αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, καθώς μετά τον Κισσαμικό είχε σταθεί στο ζήτημα της… φρεσκάδας. Για αυτό το λόγο μάλιστα, οι εντάσεις ήταν διαφορετικές αυτή την εβδομάδα, αφού αρκετοί παίκτες είχαν επιβαρυνθεί με τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας αύριο, η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Μυτιλήνη.

Σήμερα η κοπή πίτας

Ο ΟΦΗ σήμερα κόβει την πίτα του και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ "η εκδήλωση θα γίνει στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά, λίγο μετά τις 8μμ. Προσκεκλημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, σε μια οικογενειακή βραδιά".

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News