default-image

Κιάσσος: Όσο έχουμε ελπίδες θα πιστεύουμε στην άνοδο

Αθλητισμός
Κιάσσος: Όσο έχουμε ελπίδες θα πιστεύουμε στην άνοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων του σε ότι αφορά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία όμως οι ποδοσφαιριστές, είναι αποφασισμένοι να  διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουν. «Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να παλεύει για την άνοδο, όσο έχει αγωνιστικές και μαθηματικές ελπίδες», τονίζει ο Κώστας Κιάσσος στέλνοντας σχετικό μήνυμα.

Ο 41χρονος αμυντικός του ΟΦΗ, τονίζει ότι «όλοι στην ομάδα το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρ' ότι έχουμε μείνει πίσω», ενώ αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι «έχει αλλάξει κάποια πράγματα και φαίνονται», ενώ για τις δικές του αντοχές, τονίζει ότι «αυτό που θέλω είναι κάθε εβδομάδα να είμαι 150% έτοιμος στο γήπεδο!».

Ο Κιάσσος στο ερώτημα για το αν αυτή είναι η τελευταία του χρονιά, επισημαίνει πως «όταν έρθει το τέλος της χρονιάς, θα αποφασίσω», ενώ για το τι θα κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, τονίζει οτι «θα ασχοληθεί εντατικά με το κομμάτι της ατομικής δουλειάς των αθλητών».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Κώστα Κιάσου:

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Κισσαμκού: «Γενικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο απειλητικοί όσο στα τελευταία παιχνίδια. Δεν πιάσαμε υψηλά κριτήρια απόδοσης όπως στα τελευταία 3-4 παιχνίδια και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που παρόλο ότι δεν ήμασταν καλοί, ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη. Σίγουρα, εάν ο αντίπαλος με μία πολύ καλή φάση είχε ισοφαρίσει, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Μετά όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήρθε εύκολα σχετικά το 2-0. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό το ματς, αλλά να το αφήσουμε. Ηταν ένα παιχνίδι από το οποίο κρατάμε τους 3 βαθμούς. Κρατάμε λίγα θετικά και τα όποια αρνητικά γιατί αυτά θα μας κάνουν καλύτερους. Σε ό,τι αφορά τη δική μου απόδοση νομίζω ότι δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Αυτό που θέλω είναι να είμαι κάθε εβδομάδα... 150% έτοιμος στο γήπεδο. Το πώς ήταν η απόδοσή μου ας το κρίνουν άλλοι από την ομάδα».

Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι όλα παίζουν σημαντικό ρόλο, μέσα από τη συνολική δουλειά. Ο προπονητής, οι παίκτες, η απόδοση, το σύνολο δουλειάς καθημερινά στην προπόνηση. Εχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, έχουμε αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και συνεχίζουμε ν' αλλάζουμε. Ο καινούργιος προπονητής περνάει άλλα πράγματα στην ομάδα, κάνει άλλα πράγματα εντελώς καινούργια και νομίζω ότι φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι γίνονται αυτά τα πράγματα».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να μείνει στο κόλπο της ανόδου: «Η ομάδα δεν είχε καλό ξεκίνημα, μείναμε αρκετά πίσω, αλλά είναι μία ομάδα με πάρα πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία τα παιχνίδια δεν τα αφήνει. Δεν γίνεται αυτή η ομάδα να είναι κομπάρσος, η ύπαρξη αυτής της ομάδας είναι για να πρωταγωνιστεί, πόσο μάλλον στη Β' Εθνική. Οπότε, όπου κι αν βρίσκεται αυτή η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί και πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζει και παρόλο που αυτή τη στιγμή είμαστε έτσι όπως είμαστε, νομίζω ότι το πιστεύουν όλοι. Μέχρι να έχουμε ελπίδες και μαθηματικές και αγωνιστικές, νομίζω ότι θα πιστεύουμε και θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή. Δεν αλλάζει κάτι παρόλο που είμαστε κάμποσες θέσεις πίσω».

Για το αν είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα: «Για τώρα που μιλάμε είναι "αυτό". Παίζω ποδόσφαιρο, είναι το μυαλό μου καθημερινά 150% σε αυτό που κάνω, το αγαπάω πάρα πολύ, αγαπάω την ομάδα πάρα πολύ, το έχω ξαναπεί. Όταν θα έρθει προς το τέλος η σεζόν θα σκεφτώ κάποια πράγματα. Εχω σκεφτεί κάποια πράγματα για ν' αποφασίσω ακριβώς τι θα κάνω»...

Για το τι θα κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Θ' ασχοληθώ πολύ εντατικά με το κομμάτι της ατομικής δουλειάς των αθλητών».

Πηγή: Athlitiko.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News