default-image

Στην 7η θέση Καλατζή- Μηλάκη στο Παγκόσμιο Ποδηλασίας

Σπορ
Στην 7η θέση Καλατζή- Μηλάκη στο Παγκόσμιο Ποδηλασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία είχε το tadem γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας ΑμεΑ που φιλοξενείται στο ποδηλατοδρόμιο του VELO Sports Center στο Λος Άντζελες. Η Ελένη Καλατζή και η Ηρώ Μηλάκη στην πρώτη τους συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση ως ποδηλατικό ζευγάρι πήραν την 7η θέση στα 3 χιλιόμετρα με χρόνο 3.54.893, επίδοση καλύτερη από αυτή που είχαν σημειώσει πριν από λίγες ημέρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ (3:59.404).  Ο Νίκος Παπαγγελής, σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο 1χλμ., καταλαμβάνοντας παράλληλα την 10η θέση της τελικής κατάταξης.

Ο αγώνας των κοριτσιών ήταν ένας δυνατός αγώνας με νικήτριες τις Βρετανίδες Patrick Alison και Helen Scott!( Να θυμίσουμε ότι η Helen Scott είναι πιλότος χρυσή παραολυμπιονίκης του Ριο 2016, μια εκ των κορυφαίων οδηγών της υπερδύναμης του αθλήματος Μεγάλης Βρετανίας. )

Όσον αφορά στο Νίκο Παπαγγελή, βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στ 1χλμ. ατομική χρονομέτρηση. Ο νεαρός αθλητής κάλυψε την απόσταση σε 1.33.755, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ ήταν 1:35.243 από τις 6 Φεβρουαρίου 2016 στο ΟΑΚΑ.

 «Ξανά στην κορυφή! Με μια σπουδαία επίδοση στα 3 χιλιόμετρα 3.54.893 το τάντεμ γυναικών με τις Helen Kalatzi και Argiro Milaki κατέκτησαν την 7η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας!

Η Ελληνική σημαία κυματίζει ψηλά! Ο Νίκος Παπαγγελής με μια πειστική εμφάνιση...έκανε το ντεμπούτο του επίσης στα 1000 μέτρα και με 1.33.755 κατέλαβε την 10η θέση και ετοιμάζεται για τα 3 χιλιόμετρα αύριο και ένα νέο ρεκόρ! Συγχαρητήρια παιδιά! Το μέλλον σας ανήκει! Καλή συνέχεια!», ανέφερε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βαρβεράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News