default-image

Έτοιμος για σερί κούπα ο Ηρόδοτος!

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για σερί κούπα ο Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να διατηρήσει τα σκήπτρα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ είναι ο Ηρόδοτος, μετά την άνετη πρόκρισή του στο Κύπελλο ΕΠΣΗ με 5-0 επί του Αλμυρού!

Μπορεί το πρώτο παιχνίδι στο Γάζι να ήταν ντέρμπι και το σκορ ισόπαλο 2-2, όμως σήμερα ο Ηρόδοτος ήταν εντυπωσιακός στην έδρα του και για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Ο Ηρόδοτος το είχε πάρει το 2013, όταν επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα στο Παγκρήτιο αλλά και πέρυσι (2016) επικρατώντας στο Μαρτινέγκο με 2-1 του Ρούβα στην παράταση.

Φέτος αντίπαλός του θα είναι ο Ζαρός ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η ημερομηνία και η έδρα του σπουδαίου τελικού.

Τα γκολ του Ηροδότου στο σημερινό ημιτελικό σημείωσαν οι Μπάμπης (29', 60'), Φραγκουλάκης (37'), Μωραϊτης (76' πεν.) και Κοιλιάρας (80'). Μάλιστα στο 40' είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Κανδηλάκης όμως έστω και με 10 παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Ηρόδοτος δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μία πρόκριση με ευρύ σκορ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Προβιδάκης, Τσουμάνγκας, Κεφαλούκος, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Μυλωνάς (47' Μωραΐτης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (68' Αχχιλέως), Κοιλιάρας (81' Παναγιωτάκης), Μπάμπης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Απλαδάς Α., Ντελία (75' Αθουσάκης), Ξημεράκης, Μπιλτσάρι, Ντιμ, Στατήγης Π, Βελιβασάκης (46' Καλομοίρης), Στρατήγης Α., Ανδρεαδάκης, Απλαδάς Η. (84' Παπαγγελής)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News