default-image

Σφαιρόπουλος: Να παίξουμε έξυπνα κόντρα στη Φενέρ

Μπάσκετ
Σφαιρόπουλος: Να παίξουμε έξυπνα κόντρα στη Φενέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα.

Η ελληνική ομάδα αναχώρησε για την Τουρκία το μεσημέρι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του ότι το παιχνίδι με τη Φενέρ είναι μεν κρίσιμο, όχι όμως και το πιο σημαντικό.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Δεν είναι το πιο σημαντικό ματς ως τώρα. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Πιο κρίσιμο είναι για τη Φενέρμπαχτσε το ματς παρά για εμάς. Και πιστεύω ότι η Φενέρμπαχτσε θα έχει την πίεση για αυτό το παιχνίδι. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που ξέρει τι παίζει μέσα στο γήπεδο και στην επίθεση και στην άμυνα. Μια ομάδα που έχει αρκετούς ξένους και ένα καλό ρόστερ και μεγάλο σε ποιότητα. Για εμάς είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ξέρουμε τις αδυναμίες τους, θέλουμε να τις χτυπήσουμε και να παίξουμε έξυπνα. Επίσης, θα πρέπει να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα, ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική και καυτή και άρα θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον αν λειτούργησε ευεργετικά η διακοπή για τους Πειραιώτες: «Είχαμε αυτή τη μικρή διακοπή, υπήρχε χρόνος για ξεκούραση, αλλά δεν ήταν αρκετός για να ξεπεράσουμε κάποιους τραυματισμούς. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο πρώτο παιχνίδι είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του συμπεράσματα, η Φενέρμπαχτσε πάλεψε ως το τέλος και μάζεψε τη διαφορά, είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και δικαίως συμβαίνει αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για τις διαφορές του αγώνα της Πέμπτης με αυτόν του ΣΕΦ στον Α' Γύρο: «Αυτό που μου δείχνει εμένα το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν κοιτάζουμε το +9 του πρώτου αγώνα, όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, άσχετα εάν κερδίζουμε ή χάνουμε. Θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News