default-image

Χωρίς προβλέψεις τα αποψινά ματς του Champions League

Ποδόσφαιρο
Χωρίς προβλέψεις τα αποψινά ματς του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη χθεσινή… χορταστική βραδιά όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν τις αποψινές αναμετρήσεις της φάσης των "16" του Champions League.

Η Πόρτο υποδέχεται τη  Γιουβέντους και η Σεβίλλη τη Λέστερ σε δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που μπορεί να κρίνουν και την πρόκριση.

Το πρώτο ζευγάρι τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπο στη φάση των νοκ άουτ του Champions League κι έτσι δεν μπορεί κανείς να κάνει προβλέψεις με βάση το παρελθόν. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, όμως ο Αλέγκρι επέλεξε να αφήσει εκτός του Μπονούτσι τιμωρώντας τον για το μεταξύ τους επεισόδιο την περασμένη Παρασκευή στο ματς με την Παλέρμο.

Στην Ισπανία, τώρα, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Λέστερ θέλοντας να πάρει αποτέλεσμα που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα βρεθεί ξανά στις οκτώ καλύτερες ομάδες μετά από σχεδόν 60 χρόνια καθώς η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το 1958!

Η Λέστερ από την άλλη ζει το όνειρό της καθώς για πρώτη φορά παίρνει μέρος σε νοκ-άουτ γύρο και πρώτη φορά παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη, την ώρα που δίνει "μάχη" παραμονής στην Premier League.

Στα αγωνιστικά, η Σεβίλλη θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μερκάδο και τους τραυματίες Τρεμουλινάς και Παρέχα, ενώ όσον αφορά στη Λέστερ πιθανότατα εκτός θα είναι οι τραυματίες Σλιμανί και Ουγιόα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News