default-image

Ενισχύει και τον τουρισμό της Ελλάδας ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Ενισχύει και τον τουρισμό της Ελλάδας ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσα θα κάνει πια ο Γιάννης για την Ελλάδα; Εκτός του ότι μας κάνει περήφανους, ανεβάζει και τον τουρισμό των Αμερικανών στην Ελλάδα, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Καλός χρυσός ο Παρθενώνας, καλός ο ήλιος και οι θάλασσες, μια χαρά και το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά πλέον υπάρχει ανταγωνισμός.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πλέον λόγο για να έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα.

Όχι, δεν σας κάνουμε καθόλου πλάκα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, κορυφαίου τουριστικοί πράκτορες στις ΗΠΑ, τονίζουν ότι η ενίσχυση του brand name του Αντετοκούνμπο με την συμμετοχή του στο All Star Game έχει βάλει την Ελλάδα στην κορυφή των ευρωπαϊκών προορισμών που επιλέγουν οι Αμερικανοί για να κλείσουν τις διακοπές τους.

Ο Γιάννης πλέον, έχοντας καταφέρει να αναφέρεται ακόμα και από τον πρόεδρο Ομπάμα ως παράδειγμα προς μίμηση, εκφράζει την ελληνική παλικαριά και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται ως ο 13ος Έλληνας θεός, ενώ τα επιτεύγματα του παρουσιάζονται ως ηράκλειοι άθλοι.

Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος πλέον πρεσβευτής της Ελλάδας. Σε κάθε το βήμα, σε κάθε του δήλωση, η Ελλάδα παρουσιάζεται ως η δύναμη του και δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να δουν και να γνωρίσουν την πατρίδα του Γιάννη.

Άλλωστε και οι Μπακς, αρκετές φορές στα social media, παρουσιάζουν τις ελληνικές ομορφιές μέσω του Γιάννη και των επιτευγμάτων του.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News