default-image

Πάει για να γράψει ιστορία σήμερα ο ΠΟΑ με Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Πάει για να γράψει ιστορία σήμερα ο ΠΟΑ με Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορικό είναι το σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά για τον ΠΟΑ, με στόχο την πρόκριση που θα τον φέρει στους «4» του Κυπέλλου Γ' Εθνικής!

Πρόκειται για τον τελικό του 4ου Ομίλου, που θα γίνει με ώρα έναρξης στις 14:00 στο ουδέτερο του Μοσχάτου και σίγουρα οι Ατσαλενιώτες θέλουν την πρόκριση στην 4άδα, που θα συνεχίσει για τη διεκδίκηση του πανελλήνιου τίτλου.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο, Γιώργος Χατζηδιαμαντής, τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης: «Καλούμαστε να παίξουμε σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού, δηλαδή μία και έξω που οδηγεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ανάμεσα σε 60 σε επίπεδο Γ Εθνικής», και συνέχισε λέγοντας: «αυτό από μόνο του αποτελεί ένα κίνητρο για την ιστορία του σωματείου, παρόλο που σε λίγες μέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός έδρας με τον Πανθηραϊκό. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν παράλληλα με ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Στην αποστολή μετέχουν οι Ματαλλιωτάκης, Ζαργκλής, Χατζηανδρέου, Αραβιάκης, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης, Πετράς, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Χαρίτος, Σακλαμάκης, Γιαννόπουλος, Ντραγκόντι, Ξυλούρης, Τριανταφύλλου, Λυδάκης, Γενιτσαρίδης και Αμπντουραχμάνι. Εκτός έμειναν οι: Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης, Πετράκης και Πρωτογεράκης. Τη διαιτητική τριάδα του αγώνα αποτελούν οι: Σταθόπουλος, Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά).

Οι άλλοι τελικοί που θα γίνουν στο Κύπελλο Γ' Εθνικής σήμερα είναι: Λαγκαδάς-Απόλλων Καλαμαριάς (1ος Όμιλος), Παναχαϊκή-Αχαϊκή (3ος Όμιλος) και αύριο θα παίξουν ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου (2ος Όμιλος).

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News