default-image

Θα το παλέψει στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Θα το παλέψει στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχει για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τα Σάλκε στη Γερμανία που ξεκινά στις 19:00 (Cosmote Sport 3).

Η ήττα με 0-3 από τη γερμαμική ομάδα στην Τούμπα σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια, όμως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μάτο, Λέοβατς, Βαρέλα και Κάνιας κάτι που αναγκάζει το Σέρβο τεχνικό να κάνει κάποιες αλλαγές στη διάταξη της ομάδας.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κίτσιου, στο αριστσερό ο Δεληγιαννίδης και στο κέντρο οι Μαλεζάς και Κρέσπο.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σάχοφ, Τσίμιροτ και , ενώ Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Γερμανία συμπεριλήφθηκαν και οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάμπος, Κουλούρης, Ουάρντα, Χαρίσης και Πέλκας.

Οι Γερμανοί, από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Φέρμαν, Χέβεντς, Νάλντο, Νάσταζιτς, Τσουπό-Μοτίν, Κολάσινατς, Γκάις, Αόγκο, Κέρερ, Κονοπλιάνκα και Χούντελααρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News