default-image

Ιστορίες Συνομωσίας για την κατάκτηση της κορυφής!

Ποδόσφαιρο
Ιστορίες Συνομωσίας για την κατάκτηση της κορυφής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες επιμένουν στο ότι ο Ιωνικός σκέπτεται να αλλάξει προπονητή ή είναι πολύ κοντά να το κάνει, θεωρώντας ότι ο Ηλίας Καλοπήτας δεν έχει τα φόντα να επηρεάσει μαζί και άλλα πράγματα που μπορούν να επιτύχουν ως το τέλος την άνοδο! Οι πηγές μας, μάλιστα επιμένουν "μετά βεβαιότητας", ότι στο μαυλό τους είναι ο Κορακάκης που είχε περάσει (στην αρχή ευδοκίμως) από τον Ατρόμητο.

Τι σημαίνει αυτό, που συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια της ευρύτερης περιοχής της Νεάπολης; Σημαίνει ότι η ομάδα της Νίκαιας και ανταγωνίστρια του Εργοτέλη και του ΠΟΑ, θα βρεθεί πολύ πιο κοντά απ' ότι είναι, στα κέντρα αποφάσεων! Διότι ο Γιώργος Κορακάκης είναι ο άνδρας της Κάτιας Κοξένογλου που εργάζεται στην ΠΑΕ Ατρόμητος και αδελφή της αποκαλούμενης «Σιδηράς Κυρίας της ΕΠΟ» Ντέπυς Κοξένογλου, η οποία είναι σύζυγος του Κύρου Βασσάρα αλλά και στην πλευρά Μελισσανίδη, αναφορικά με τους ποδοσφαιρικούς "πόλους".

Αν συμβεί και αυτό καταλαβαίνει κανείς τι παίζεται στο στερέωμα και πως είναι δυνατόν να υπάρχουν οι εύνοιες που έχουν επισημανθεί ήδη, για τον Ιωνικό. Την τελευταία την είδαμε άλλωστε καραμπινάτα στο Παγκρήτιο στο Εργοτέλης-Ιωνικός, με τον κ. Ζαραβίνο και το έργο του στις «ΧL» καθυστερήσεις…

Θυμάστε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν ακόμη ήταν το προηγούμενο σύστημα της ΕΠΟ, που έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί όλοι ήξεραν την σχέση τους; Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 2016 και την επισυνάπτομε, για την βαθύτερη κατανόηση του προκείμενου:

"Η ΕΠΟ έχει απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο".

Το παρασκήνιο λοιπόν αρχίζει να αγριεύει στη μάχη τίτλου στον 4ο Όμιλο της Γ' εθνικής και με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά να είναι έτοιμα να ανέβουν επίπεδο. Χωρίς να αφήνουμε οποιοδήποτε υποννοούμενο σε βάρος του Γιώργου Κορακάκη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ακόμη προπονητής του Ιωνικού, αλλά που απλά οι συντρέχοντες λόγοι, δημιουργούν ερωτηματικά που έχουν βάση, ακόμη και ως "ιστορίες συνομωσίας"!

ΑΣΧΕΤΟ: Ποιον προπονητή θέλει ο Αστέρας Τρίπολης και με την ένδειξη, «δίνω ότι ζητήσετε;». Είναι προπονητής με ψυχή Έλληνα, αλλά που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του. Έχουν έλθει σε επαφή μαζί του; Ναι έχουν και τους είπε «ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί έχω συμβόλαιο»! Ναι μίλησαν και με τη διοίκηση της ομάδας του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News