default-image

Προχωρά σε ένσταση και ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Προχωρά σε ένσταση και ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες προχωρά όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ για το θέμα της αναμέτρησης Λαμία-Σπάρτη και τον αριθμό ξένων της γηπεδούχου ομάδας, καταθέτοντας ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχοντας έννομο συμφέρον θα «κυνηγήσει» την υπόθεση, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τον Άρη και εκτός απρόοπτου με τη Σπάρτη. Οι Λάκωνες έχουν προθεσμία ως αύριο το μεσημέρι για την κατάθεση της ένστασης, καθώς ήταν ο αντίπαλος της Λαμίας την Κυριακή, ενώ ΟΦΗ και Άρης ως το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας απειλείται με μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς και αφαίρεση τριών βαθμών, αν επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες οι παραπάνω ισχυρισμοί.

Το σημείο-κλειδί φαίνεται να είναι ότι δεν είχε «κλειδώσει» την επιλογή του για Εθνική Ανδρών στις προβλεπόμενες ημερομηνίες (έχοντας ήδη κληθεί στην Ελπίδων της Αλβανίας), κάτι που ενδεχομένως (αν ισχύει) να αποτελεί «κώλυμα», αν για παράδειγμα ο Σκίμπε ήθελε υποθετικά ακόμη και αύριο να τον καλέσει στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Όλα αυτά βέβαια, έχουν να κάνουν με νομικούς ισχυρισμούς και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στα αρμόδια όργανα.

Από την άλλη, η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Football League αναφέρει ρητά και πιο εξειδικευμένα, ότι στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2016-17 πρέπει στην 11αδα να υπάρχουν για 90 λεπτά έξι Έλληνες παίκτες, με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News