default-image

Γιόρτασε και τίμησε ο ΣΥΔΚΑΚ

Μπάσκετ
Γιόρτασε και τίμησε ο ΣΥΔΚΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 17/2 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο κέντρο «Ελιά και Δυόσμος» το παρών έδωσε η πλειοψηφία των διαιτητών του ΣΥΔΚΑΚ, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι  τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου «Α.Ο. Ιεράπετρα» και μέλος της ΕΚΑΣΚ κ. Βαγγέλης Πλεξουσάκης για την πολυετή προσφορά του  στο κρητικό μπάσκετ, αλλά και για την αμέριστη αρωγή του για την ανάπτυξη ακαδημιών.

Επίσης, βραβεύτηκε το μέλος του ΣΥΔΚΑΚ, Γιώργος Γαλανόπουλος, ο οποίος σταμάτησε την ενεργό δράση το 2015, για την προσφορά του στην κρητική διαιτησία, αλλά κυρίως για το ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Πέραν των βραβεύσεων έγινε και η απονομή των πτυχίων στους 11 «δόκιμους» διαιτητές που αποφοίτησαν από τη σχολή διαιτησίας που διοργάνωσε ο ΣΥΔΚΑΚ το 2016.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχονται ο μπασκετικός κόσμος της Κρήτης να έχει μία καλή χρονιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News