default-image

Απώλειες για Ν. Εργοτέλη και Ελπίδες (video)

Ποδόσφαιρο
Απώλειες για Ν. Εργοτέλη και Ελπίδες (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυαλό στα υπόλοιπα ματς της 22ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ είχε αυτό το σαββατοκύριακο η Τύλισος, καθώς αυτή έπαιρνε τρεις ξεκούραστους βαθμούς, έχοντας στο πρόγραμμά της την αναμέτρηση με τις Ασίτες.

Τα αποτελέσματα ήταν ιδανικά για τους «πράσινους» καθώς τόσο οι Ελπίδες, όσο και οι Νέοι Εργοτέλη υπέστησαν εντός έδρας απώλειες, αφήνοντάς την μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Ελπίδες παραχώρησαν 2-2 στον ΑΟΚ σε ένα ματς με δραματικό φινάλε, καθώς οι Ελπίδες ήταν αγκαλιά με τη νίκη αλλά με αυτογκόλ του Νουχάι στο 94' διαμορφώθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί 0-1 με τον Κλαπάκη, με πέναλτι που αμφισβητήθηκε. Οι Ελπίδες ισοφάρισαν με τον Ζουμή στο 38' και αυτή τη φορά φώναξαν οι Καμινιώτες για μη τήρηση του Fair Play. Το 2-1 είχε διαμορφώσει στο 60' ο Τσαλίκης.

Παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις έγινε στο Μαρτινέγκο, με την Αγία Βαρβάρα να απειλεί με ήττα τους Νέους Εργοτέλη αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 3-3. Στο 35' μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Λυδάκης τελείωσε ιδανικά τη φάση κάνοντας το 1-0. Στην εκπνοή του α' ημιχρόνου, ο Ζάταρας έκανε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Με οδηγό τον Μύρωνα Δασκαλάκη και δύο δικά του γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Αγία Βαρβάρα προηγήθηκε 1-3. Φαίνεται όμως ότι οι φιλοξενούμενοι επαναπαύτηκαν και τα ψυχωμένα πιτσιρίκια του Εργοτέλη έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μαρίνος Σεραφειμίδης, σκοράροντας δύο φορές στο 70ο και στο 75ο λεπτό.

Η Δαμάστα έπαιζε απέναντι στον Κεραυνό με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες για την παραμονή της, αλλά κατάφερε και πήρε το τρίποντο με 1-0, αποκτώντας ελπίδες για τις επόμενες αγωνιστικές. Στο 23' ο Γεωργαλάς σκόραρε για τη Δαμάστα και παρότι ο ίδιος αποβλήθηκε στο 72' και ο Κεραυνός πίεσε για την ισοφάριση, το σκορ υπέρ των γηπεδούχων δεν άλλαξε.

Από τις ομάδες των πρώτων θέσεων που βγήκαν ευνοημένες από την 22η αγωνιστική ήταν και η ΑΕ Κατσαμπά, καθώς με γκολ του Καρανδινού στο 60' νίκησε με 0-1 την Ομόνοια Καλλιθέας. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την Ομόνοια που παραμένει σε δύσκολη θέση για την παραμονή της.

Τέλος, μηδενικό ήταν το θέαμα που πρόσφεραν στις Δαφνές το Λίντο και ο Μαραθώνας, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 0-0…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22η)

ΕΛΠΙΔΕΣ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      2-2

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ      3-3

ΛΙΝΤΟ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      0-0

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      1-2

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ      1-0

ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      0-1

ΑΝΑΛΗΨΗ - ΡΑΥΚΟΣ      0-3α.α.

ΑΣΙΤΕΣ - ΤΥΛΙΣΟΣ      0-3α.α.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      46

5.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      39

6.ΚΕΡΑΥΝΟΣ       39

7.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      38

13.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      21

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (23η)

ΡΑΥΚΟΣ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ            

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΔΩΡΙΕΑΣ      

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ            

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - Ν.ΕΡΓΟΤΕΛΗ      

ΛΙΝΤΟ - ΑΣΙΤΕΣ                  

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΑΝΑΛΗΨΗ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News