default-image

Εργοτέλης-Ιωνικός 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης-Ιωνικός 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της Γ' Εθνικής διεξάγεται αυτή την ώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Ιωνικό σ' ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει και την άνοδο.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι:

Ξεκίνησε το παιχνίδι

1' Επικίνδυνο σουτ του Καμαρά λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώμα ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και κατέληξε κόρνερ.

2' Διαμαρτυρία των ανθρώπων του Εργοτέλη για χέρι του Πέεφ στη έντρα του Νικολακάκη, όμως όπως φαίνεται στο ριπλέι δεν υπάρχει παράβαση.

5' Πολύ κοντά στο γκολ ο Εργοτέλης. Στο φάουλ του Σερτζίνιο, η μπάλα πέρασε από όλους με τον Μισέλ να «πετάγεται» από δεξιά, όμως για ελάχιστα εκατοστά δεν έπιασε την μπάλα για να ανοίξει το σκορ

8' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Βελλίνης έκλεψε την μπάλα προχώρισε μέσα στην περιοχή και σούταρε από δεξιά, όμως ο Παναγόπουλος ήταν σε ετοιμότητα.

16' Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ιωνικού Παναγόπουλο για καθυστερήσεις.

24' Κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Αργυρίου και το μαρκάρισμά του από πίσω στον Ρουσάκη.

Παιχνίδι κέντρου κυρίως το τελευταίο εικσάλεπτο χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να μπορεί να απειλήσει

29' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ από αρκετά μακριά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα του Ιωνικού, όμως πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

38' Ο Βελλίνη κινήθηκε ωραία στη δεξιά πλευρά εντός της περιοχής, επέλεξε να πασάρει στον Κατσικοκέρη, ο οποίος, όμως δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή με τον Παναγόπουλο να μπλοκάρει.

40' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη με το σουτ του Βελλίνη που κόντραρε αρχικά και την κεφαλιά του Κατσικοκέρη με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

44' Ο Νικολακάκης πάσαρε τον Βελλίνη, ο οποίος όμως πλάσαρε χαλαρά και δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.  

45' Κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Σιμιτζή.

45'+ Υπήρξε μεγάλη αναταραχή μέσα στην περιοχή του Ιωνικού με τους παίκτες του Εργοτέλη να προσπαθούν να σουτάρουν προς την εστία, όμως η μπάλα σταμάτησε δύο-τρεις φορές σε πόδια των φιλοξενούμενων, τελικά η μπάλα έφτασε στον Κατσικοκέρη που παρότι ήταν μόνος του δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο α' ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ένταση υπήρξε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

49' Πρώτη καλή φάση του β' ημιχρόνου για τον Ιωνικό. Ο Πέεφ εκτέλεσε ωραία το φάουλ που κέρδισε ο Ιωνικός από δεξιά η κεφαλιά του Κρητικού, όμως κατέληξε άουτ.  

54'. Ωραία σέντρα του Νικολακάκη από δεξιά, όμως το σουτ του Κατσικοκέρη στο κέντρο της άμυνας κόντραρε σε παίκτη του Ιωνικού και κατέληξε κόρνερ.

64' Χλιαρό σουτ του Λεάλ από αριστερά δεν ανησύχησε τον Παναγόπουλο.

Χωρίς ρυθμό οι δύο ομάδες τα τελευταία λεπτά με τους παίκτες του Ιωνικού να προσπαθού,ν όποτε τους δοθεί ευκαιρία, να κάνουν καθυστέρηση.

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Μετά τη σέντρα του Λεάλ, ο Κατσικοκέρης κινήθηκε σωστά μπροστά από την άμυνα του Ιωνικού και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ…

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ατομική ενέργεια του Λεάλ που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, με ωραία ντρίπλα ξεμαρκαρίστηκε σούταρε, όμως ο Παναγόπουλος απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Κατσικοκέρη που με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

78' Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πιο κινητικός ο Ιωνικός στα τελευταία λεπτά, όμως δεν έχει  καταφέρει να απειλήσει

86' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη: Μετά από εξαιρετική σέντρα του Λεάλ από δεξιά, ο Κατσικοκέρης δε βρήκε καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-0 προ του Παναγόπουλου.

89' Κίτρινη κάρτα στον Μισέλ για διαμαρτυρία.

90+5 Κίτρινη κάρτα στον Γκοτσούλια για μαρκάρισμα λίγο έξω από την περιοχή σε επικίνδυνο σημείο για τον Εργοτέλη. Αμφισβητείται το φάουλ από τους γηπεδούχους.

90'+8 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή, η μπάλα περνά από το τοίχος και καταλήγει στη δεξιά γωνία του Βασιλειάδη.

Υπάρχει ένταση μετά τη λήξη του αγώνα με τους παίκτες του Ιωνικού να προκαλούν αντιπάλους και φιλάθλους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (61' Καϊμακαμούδης), Ντομίνγκεζ, Ζερτζίνιο (90' Βιογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (78' Γκοτσούλιας).

Αναπληρωματικοί είναι οι Λέτσο, Μανουσάκης, Καϊμακαμούδης, Γκαρακλίδης, Γκοτσούλιας, Τζανής, Βογιατζής.

ΙΩΝΙΚΟΣ (ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΠΙΤΑΣ): Παναγόπουλος, Μάρης, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς (58' Σαπαλίδης), Κρητικός, Καμαρά, Σιμιτζής (78' Καραλής), Αργυρίου, Μάνας (46' Ζαφειρίδης), Πέεφ.

Αναπληρωματικοί είναι οι Ιωσύπου, Βουρλούμης, Σικαλιάς, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Καραλής, Σαπαλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News