default-image

Με σοβαρότητα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Προμηθέα Χαλανδρίου

Μπάσκετ
Με σοβαρότητα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Προμηθέα Χαλανδρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, που θα ξεκινήσει στις 17:00, στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής.

Η ηρακλειώτικη ομάδα θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που φιγουράρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως ο Γιάννης Κόκκινος έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, καθώς θεωρεί ότι, εφόσον υποτιμηθεί, ο Προμηθέας Χαλανδρίου είναι ικανός να κάνει τη... ζημιά.

«Το παιχνίδι με τον Προμηθέα το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Με την ίδια σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, γιατί κάτι τέτοιο κρύβει παγίδες. Είναι αποδεδειγμένο ότι όποια ομάδα υποτιμήσει τον αντίπαλό της, στο τέλος το πληρώνει. Για εμάς το να συνεχίσουμε νικηφόρα είναι πολύ σημαντικό, οπότε αυτός είναι ο στόχος», τόνισε ο Γιάννης Κόκκινος, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ΟΦΗ δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το ίδιο θέλει να πιστοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, παρότι ο αντίπαλός του δε θεωρείται ιδιαίτερα δυνατός.

Διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντινίδου και Μαρινάκης, και κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης.

Για τη 17η αγωνιστική διεξάγονται και τα παιχνίδια Πανναξιακός-Κάδμος, Λοκρός-Νίκη Αμαρουσίου, Σαντορίνη-Πεντέλη, Άρης Νίκαιας-Έσπερος Λαμίας και Διαγόρας Δρυοπιδέων-Ιπποκράτης Κω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News